Daniele Santarelli'nin Filenin Sultanları ile sözleşmesi tamamlandı

12.08.2024 - 11:01 | Son Güncellenme: 13.08.2024 - 10:41

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın İtalyan başantrenörü Daniele Santarelli'nin 2 yıllık sözleşmesi sona erdi. Santarelli'nin 4 yıllık opsiyonu kullanılacak mı?

Daniele Santarelli'nin Filenin Sultanları ile sözleşmesi tamamlandı

AJANSSPOR - HABER

Paris 2024 Olimpiyatları'nı Filenin Sultanları ile dördüncü sırada tamamlayan Daniele Santarelli'nin ekip ile olan 2+4 yıllık sözleşmesinin iki yılı bitti.

Filenin Sultanları 10 ay ara verecek

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Paris 2024'teki bronz madalya maçında Brezilya'ya 3-1 mağlup oldu. Filenin Sultanları'nın olimpiyatları dördüncü sırada tamamlaması ile milli takım sezonu da sona erdi. Bir sonraki milli takım sezonu 10 ay sonra başlayacak.

Santarelli'nin sözleşmesindeki opsiyon kullanılacak mı?

Daniele Santarelli 2023'ün Ocak ayında Türkiye Voleybol Federasyonu ile anlaşmaya varmıştı. Bu yılki milli takım sezonun sona ermesi ile sözleşmesi 2+4 yıllık olan İtalyan çalıştırıcının da 2 yılı dolmuş oldu. TVF ise Daniele Santarelli'nin sözleşmesindeki 4 yıllık opsiyonun kullanılıp kullanılmayacağı hakkında bir açıklamada bulunmadı.

İlgini Çekebilir
Daniele Santarelli'nin eşi Monica de Gennaro olimpiyatlara damga vurdu
Habere Git

Santarelli bu sezonu madalyasız bitirdi

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız geçtiğimiz milli takım sezonunda kazanabileceği tüm kupaları kazanmıştı. 2024'e dünya 1 numarası, son Avrupa ve Milletler Ligi şampiyonu olarak giren milliler Paris 2024'ü dördüncü, Milletler Ligi'ni ise altıncı sırada tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler