Danimarka basını, Galatasaray'ın yeni sağ bek transferini duyurdu

Orhan Gülek
23.07.2024 - 22:33 | Son Güncellenme: 23.07.2024 - 22:38

Son dakika transfer haberleri... Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Benfica'nın 26 yaşındaki Danimarkalı sağ beki Alexander Bah ile ilgileniyor.

Danimarka basını, Galatasaray'ın yeni sağ bek transferini duyurdu

Orhan GÜLEK - DIŞ HABER

Trendyol Süper Lig'in yeni sezonunda şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da çalışmalar sürüyor. Transfer çalışmalarını da titizlikle yürüten sarı-kırmızılılar, sağ bek arayışlarınıda sürdürüyor. Sacha Boey'in ayrılığı sonrası o bölgeyi dolduramayan Cimbom, nokta transfer hamlesine imza atıyor.

Okan Buruk, Alexander Bah'ı istiyor

Danimarka basınından Bold'un haberine göre; Galatasaray, Okan Buruk'un ısrarla istediği Benfica'da forma giyen Danimarkalı sağ bek Alexander Bah için Benfica'ya ciddi bir teklif gönderdi.

Cimbom'a kötü haber! Alexander Bah transferinde rakipler var

Haberde, Galatasaray'ın Alexander Bah için Benfica ile ilk temasa 1.5 ay önce geçtiği ifade edildi. Öte yandan haberde, Benfica'nın ve Bah'ın henüz Galatasaray'ın yaptığı teklife net bir cevap vermediği ancak oyuncunun başka liglerden de talipleri olması sebebiyle transfer için şu ana kadar bir karar alınmadığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Bayern Münih'ten Noussair Mazraoui kararı! Galatasaray...
Habere Git

Alexander Bah'ın performansı

26 yaşındaki Alexander Bah, geçtiğimiz sezon Benfica formasıyla çıktığı 32 maçta 2 gol 4 asistlik performans gösterdi. Bah'ın piyasa değeri 13 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler