Antalyaspor’da Dario Saric, Bytyqi ve Buksa, Beşiktaş maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
05.11.2023 - 21:31 | Son Güncellenme: 05.11.2023 - 21:39

Süper Lig’in 11. haftasında evinde Beşiktaş'ı 3-2 mağlup eden Bitexen Antalyaspor’da Dario Saric, Bytyqi ve Buksa, maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar

Antalyaspor’da Dario Saric, Bytyqi ve Buksa, Beşiktaş maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ın deplasman kâbusu Antalya'da devam etti... İlk yarıyı tek golle önde kapatan Kartal, ikinci yarıda 12 dakika içerisinde arka arkaya yediği 3 golle mağlup oldu. Maçı 3-2 kazanan Antalyaspor ligde arka arkaya 2 iç saha maçından da 3 puanla ayrıldı.
 

Karşılaşma sonrası Bitexen Antalyaspor’da Dario Saric, Bytyqi ve Buksa, değerlendirmelerde bulundu.

Saric: "Harika bir geceydi"

Takımının ilk golünü atan Saric, "Bizim için harika bir gece oladu. Ben takımıma karşı bir adım attığımda onlar karşılığını veriyor. Ben bir gol attım, ardından toplamda üç gol bulduk. Harika bir geceydi. Muhteşem bir galibiyetti. Devamını getirmek istiyoruz." dedi.

"Nuri Şahin'e minnettarım"

"Nuri Şahin'in kariyerindeki etkisi nedir?" sorusunu da cevaplayan Dario Saric, "Gerçekten bana çok yardımcı oldu. Daha önce onun oynadığı pozisyonda oynuyorum. Kariyerimi ve performansımı pozitif anlamda etkiliyor. Kendisine o anlamda minnettarım." dedi.

Bytyqi: "Motivasyon eksikliği hiçbir zaman yaşamadı"

Antalyaspor'un Kosovalı futbolcusu Bytyqi ise "Bu maç hem kulüp hem takım için çok şey ifade ediyordu. Bu maçı kazanmaktan dolayı mutluyuz. Önümüzdeki haftalardaki performansımızı etkileyecek.  Motivasyon eksikliği hiçbir zaman yaşamadık. Hocamızın istediği konsantrasyon maçı kazanmamazda etkili oldu." dedi.

Buksa: "Bu tip maçları böyle oynamamız lazım"

Lens'ten kiralık olarak Antalyaspor takımında forvet pozisyonunda görev yapan Polonyalı Buksa ise maç sonu şu ifadeleri kullandu:

"Maça iyi başlayamadık. İlk yarıdaki performansımız yeterli değildi. Hatta bir de kalemizde gol gördük. İkinçi yarıya çok iyi başladık. Motivasyonumuz üst düzeydeydi. Bu tip maçları kazanmak için böyle oynamamız lazım.  Maçın ikinci yarısında ilk pozisyonda golü bulmamız bizimiçin dönüş noktasıydı. Soyunma odasında ne konuşursanız konuşun sonuç olarak sahada oynanıyor futbol. Oyunun ilk bir kaç dakikası oyunun sonucunun belirleyicisi oldu."

Senin için hazırladığımız haberler