Darmstadt forması giyen Serdar Dursun, Radyospor'a konuştu! Frey için çarpıcı sözler...

16.09.2019 - 17:36 | Son Güncellenme: 16.09.2019 - 14:39

Darmstadt forması giyen Serdar Dursun, Radyospor'a konuştu! Frey için çarpıcı sözler...

Almanya 2. Ligi’nde Darmstadt 98 forması giyen golcü futbolcu Serdar Dursun, Radyospor’a çok özel açıklamalar yaptı. Fenerbahçe’den Nürnberg’e kiralanan Michael Frey ile bu hafta rakip olan Serdar Dursun, hedefleri ve performansı hakkında da açıklamalar yaptı.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Serdar Dursun’un açıklamaları şu şekilde:

Serdar Dursun: "Defansımız hata yaptı, Michael Frey iyi değerlendirdi"

Nürnberg maçını kazanabilirdik ama olmadı. Çok sıkı bir maçtı. Öne geçtik ama şanssız bir gol yedik. Kafa golü attım ve VAR kararıyla iptal oldu. Kararının çıkması için 2-3 dakika bekledik. Hakem inceledi, inceledi… Ben topa vurmadan bir ofsayt pozisyonu olmuş. Ondan golü geri aldı. 1-1 devam ederken Frey golü attı. Defansımız hata yaptı. Frey değerlendirdi. Frey güzel gol attı.

Serdar Dursun: "VAR'da gecikmeler yaşandı"

İkinci yarıda bir gol daha attık. Savunma oyuncumuz attı. Yardımcı hakem ofsayt kararı verdi. Sonra VAR’a gidildi ve gol kararı çıktı. Ben 3.golü attım. Daha sonra yedik. Çok farklı ve güzel bir maç oldu. Futbolseverler açısından güzel bir maç oldu. VAR'da tabi gecikmeler yaşandı.

"VAR futbolun zevkini kaçırıyor ama adalet için önemli"

VAR, Türkiye’ye göre Almanya’da daha iyi. Türkiye’de daha çok bekleniyor. Futbolun hevesini, zevkini kaçırıyor. Gol atıyorum ama yüzde yüz sevinemiyorum. Acaba geri mi alacaklar diye düşünüyorum. Bence futbolun zevkini kaçırıyor. Tabi adalet açısından önemli.

Serdar Dursun: "Atabildiğim kadar gol atmak istiyorum, bir hedef koymuyorum"

Bir gol hedefi koymuyorum. Her maç üzerine koyarak gitmek istiyorum. Gol hedefim yok ama atabildiğim kadar fazla gol atmak istiyorum. Önemli olan takımın başarısı. Ligi iyi bir noktada bitirmek istiyoruz.

Serdar Dursun'dan Frey yorumu: "Frey'e kanat oyuncuları iyi toplar getiriyor, başarılı olabilir"

Frey, kuvvetli, koşan ve pres yapan bir oyuncu. Nürnberg büyük bir camia. Kendini gösterirse başarılı olabilir. Kanat oyuncuları ona iyi toplar getiriyor. Değerlendirebilirse bence başarılı olabilir.

Senin için hazırladığımız haberler