Darren Bent: ''Ronaldo Artık 37 Yaşında ve Uyum Sağlayamıyor''

24.08.2022 - 00:52 | Son Güncellenme: 24.08.2022 - 00:56

Eski futbolcu ve yorumcu Darren Bent, Cristiano Ronaldo’nun Erik ten Hag’ın Manchester United’daki oyun tarzına uyum sağlayamadığını söyledi. Detaylar..

Darren Bent: ''Ronaldo Artık 37 Yaşında ve Uyum Sağlayamıyor''

AJANSSPOR HABER

Eski futbolcu Darren Bent yeni yaptığı açıklamada yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo’nun Manchester United teknik direktörü Erik ten Hag’ın oyun tarzına uyum sağlamayı başaramadığını söyledi.

Galibiyet maçında son dakikalara kaldı

Manchester United’da formunu yakalayamayan Cristiano Ronaldo’nun performansı bir süredir tartışma konusuydu. Manchester United’ın Brentford’a 4-0 yenildiği maçta 90 dakika boyunca sahada olan Portekiz futbolcu Pazartesi günkü Liverpool maçının 86. dakikasında oyuna dahil olmuştu. Ronaldo’nun son dakikalarda dahil olduğu Liverpool maçını 2-1 kazanan Manchester United, Erik ten Hag döneminin ilk galibiyetini elde etmiş oldu. 

‘Küçümsemiyorum ama…’

Talksport’a konuşan eski İngiliz futbolcu Darren Bent yaptığı açıklamalar ile dikkat çekti. Ronaldo’nun artık 37 yaşında olduğunu belirten Bent açıklamasında şu ifadeleri kullandı: ‘’Bence Erik ten Hag yüksek enerjili, tempolu ve baskılı bir tarzda oynamak istiyorsa ne yazık ki Ronaldo’yu oynatamaz. Bu küçümsemek değil. Ronaldo’yu küçümsemiyorum o gördüğümüz en iyi oyunculardan biri ama artık 37 yaşında ve bu sisteme uyum sağlayamıyor.''

Genç isimler daha enerjik

Açıklamasında takımdaki daha genç isimleri örnek gösteren Bent, Ronaldo ve diğer oyuncular arasındaki enerji farkına şu sözlerle dikkat çekti: ‘’Anthony Elanga ya da Marcus Rashford’un enerjisine bakın. Şu anda Rashford’un en iyi olduğu zaman. İşin ucunu bırakarak ve herkese iyi bir oyuncu olduğunuzu göstermeye çalışarak işi karmaşıklaştırmayı kesin.’’

Darren Bent kimdir? 

Eski İngiliz futbolcu Darren Ashley Bent 6 Şubat 1984’de Tooting, İngiltere’de dünyaya geldi. Futbola Ipswich Town'da başlayan Bent burada çıktığı 122 maçta 47 kez fileleri havalandırmayı başardı. 2005 yılında 2,5 milyon sterlin karşılığında Charlton Athletic kulübüne transfer olan İngiliz futbolcu burada çıktığı 68 maçta 31 gol attı. Bent, Charlton Athletic’te geçirdiği iki başarılı sezonun ardından 2007 yılında 16,5 milyon sterlin ücretle Tottenham Hotspur'a transfer oldu. 2011' de ise rekor bir transfer ücretine imza atan Darren Bent 18 milyon sterlin karşılığında Aston Villa’ya transfer oldu.

Senin için hazırladığımız haberler