Darüşşafaka için tebrik mesajları!

13.04.2018 - 23:00 | Son Güncellenme: 13.04.2018 - 23:00

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Şampiyonu olan Darüşşafaka Basketbol Takımı'nı tebrik etti.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Erdoğan, ULEB Avrupa Kupası Şampiyonu olması dolayısıyla Darüşşafaka Spor Kulübü Başkanı Ümit Başkırt'a tebrik telgrafı gönderdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Basketbol Avrupa Kupası Şampiyonu Darüşşafaka için tebrik mesajı yayımladı. 

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Basketbol Avrupa Kupası finali ikinci maçında Lokomotiv Kuban'ı mağlup ederek şampiyon olan Darüşşafaka’yı yayımladığı mesajla tebrik etti. 

Bakan Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi: 

"Basketbolda ULEB Avrupa Kupası final serisinde Rusya'nın Lokomotiv Kuban takımını iki maçta da mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Darüşşafaka Basketbol Takımını tebrik ediyorum. Ülkemize büyük sevinç ve gurur yaşattınız. Avrupa Şampiyonluğunda emeği bulunan tüm sporcuları, teknik heyeti ve yönetimi kutluyorum. Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında finalde mücadele eden ve şampiyonluğa ulaşan Darüşşafaka Basketbol takımının başarılarının devamını diliyorum." 

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, ULEB Avrupa Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Darüşşafaka Erkek Basketbol Takımı'nı kutladı.

Türkoğlu, sosyal medya hesabından, "Eurocup finalinde Lokomotiv Kuban'ı iki maç sonunda saf dışı bırakarak şampiyonluğa ulaşan temsilcimiz Darüşşafaka'yı yürekten kutlarım. Tebrikler" paylaşımını yaptı.

Federasyonun internet sitesinde de, "Eurocup'ta Rusya'nın Lokomotiv Kuban takımını iki maç sonunda geride bırakarak şampiyonluğa ulaşan ve bir sezon aranın ardından kupayı bir kez daha ülkemize getiren temsilcimiz Darüşşafaka'nın teknik, idari ve oyuncu kadrosunu kutlarız." ifadelerine yer verildi.

Bu arada Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Anadolu Efes kulüpleri ile Anadolu Efes'in baş antrenörü Ergin Ataman sosyal medya hesaplarından Darüşşafaka'yı tebrik etti.

Senin için hazırladığımız haberler