Daum'dan Fenerbahçe açıklaması!

16.12.2020 - 00:12 | Son Güncellenme: 16.12.2020 - 00:19

Fenerbahçe eski teknik direktörü Christoph Daum, sosyal medya hesabından Türkiye'yle ilgili paylaşımda bulundu. Daum, sezon ortasında Türkiye'ye geri mi dönüyor, Türkiye hakkında düşünceleri ne? İşte detaylar...

Daum'dan Fenerbahçe açıklaması!

AJANASSPOR - HABER

Sarı-lacivertlilerin başında iki kez üst üste şampiyonluk sevinci yaşayan Alman teknik direktör Christoph Daum, sosyal medya hesabından Fenerbahçe'yle ilgili paylaşımda bulundu.

Daha önce Süper Lig'de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Bursaspor'u çalıştıran 66 yaşındaki tecrübeli hoca, yeniden Türkiye'ye dönmek istediğini her fırsatta dile getiriyor.

"Türkiye benim ikinci vatanım"

Alman teknik direktör Christoph Daum sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Fenerbahçe taraftarlarının beni unutmamış olması çok gururlandırdı. Önümüzdeki maçlarda onlara başarılar dilerim. Türkiye benim ikinci vatanımdır ve sonsuza dek öyle kalacaktır" ifadelerini kullandı.

Son olarak Romanya'da görev yaptı

66 yaşındaki tecrübeli hoca Christoph Daum, kariyerinde 10 farklı takım çalıştırtı.Son olarak Romanya Milli Takımı ile 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde 8 maça çıkan Alman hoca, 2 galibiyet, 3 mağlubiyet, 3 beraberlik almıştı. Alman teknik adam Daum,Köln, Stuttgart, Beşiktaş, Bayer Leverkusen, Avusturya Wien, Fenerbahçe, Frankfurt, Brugge ve Bursaspor'da teknik direktörlük yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler