Daum ve Mesut Özil Almanya'da gündem oldu: "Kurtarıcı gibi..."

25.02.2021 - 13:07 | Son Güncellenme: 25.02.2021 - 16:08

Fenerbahçe haberleri... Spor Toto Süper Lig'de ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş ile şampiyonluk mücadelesi veren ve bu hafta Trabzonspor'la deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'de Daum iddiaları gündeme gelmişti. Alman basını hem Daum hem de yıldız transfer Mesut Özil'i gündemine taşıtı. Peki ne yorum yaptılar? İşte detaylar...

Daum ve Mesut Özil Almanya'da gündem oldu: "Kurtarıcı gibi..."

AJANSSPOR-HABER 

Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut ile yolların ayrılacağı ve göreve Christoph Daum'un geleceği iddiaları Almanya'da da gündem oldu. Daum, Bild'e geleceği hakkında konuştu. Ayrıca sarı-lacivertli takımın yıldız transferi Mesut Özil ile ilgili de Alman basını dikkat çeken bir ifade kullandı. Daum, Mesut Özil'in hocası mı olacak? Detaylar haberde...

Daum iddiaları Almanya'da da gündeme oturdu

Sport Bild'in haberine göre; Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışında geriye düşmek istemiyor. Çok kritik Trabzonspor maçı oynayacak Fenerbahçe'de Daum ile ilgili iddialar gündeme oturdu.

"Fenerbahçe'den resmi teklif almadım"

Mesut Özil yorumu: "Kurtarıcı gibi alınan süper yıldız..."

Öte yandan Fenerbahçe'nin devre arası dönemde transfer ettiği yıldız futbolcu Mesut Özil ile ilgili de bir değerlendirmede bulunan Bild, "Fenerbahçe'ye bir kurtarıcı gibi alınan süper yıldız Mesut Özil, neredeyse 1 yıl boyunca antrenman bile yapmadan rekabete dayalı bir form arıyor" ifadelerini kullandı.

Mesut Özil bu sezon kaç maçta oynadı?

İngiliz ekibi Arsenal sonrası kariyerine Fenerbahçe'de devam eden Mesut Özil bu sezon sarı-lacivertli takımda şu ana kadar Süper Lig'de 4 maçta 211 dakika, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 1 maçta 74 dakika süre aldı. 2 kez ilk 11'de maça başlayan Mesut Özil henüz skor üretemedi.

Fenerbahçe ligde ne durumda?

Fenerbahçe şu ana kadar oynadığı 25 maçta 16 galibiyet 3 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. 47 gol atıp 27 gol yiyen sarı-lacivertliler, Beşiktaş'ın averajla gerisinde 3. sırada bulunuyor. Lider Galatasaray ile Fenerbahçe arasında sadece 3 puanlık bir fark söz konusu.

Senin için hazırladığımız haberler