Davi Beckham, final için İngiltere ve Arjantin'i avantajlı görüyor

21.06.2018 - 12:11 | Son Güncellenme: 21.06.2018 - 15:11

İngiltere Milli Takımı'nın efsane futbolcusu David Beckham, ülkesinin Dünya Kupası şansını değerlendirdi. Teknik Direktör Gareth Southgate'e uyarılarda bulunan efsane futbolcu, Dünya Kupası finalinin İngilitere ile Arjantin arasında olacağını ve şampiyonluğu ülkesinin kazanacağını iddia etti.

İngiltere Milli Takımı'nın efsane futbolcusu David Beckham, ülkesinin Dünya Kupası şansını değerlendirdi. Teknik Direktör Gareth Southgate'e uyarılarda bulunan efsane futbolcu, Dünya Kupası finalinin İngilitere ile Arjantin arasında olacağını ve şampiyonluğu ülkesinin kazanacağını iddia etti.

Gruptaki ilk maçlarını kazandıkları için mutlu olduğunu ifade eden Beckham, "İngiltere çok genç bir takım, henüz çok fazla tecrübesi yok ve Dünya Kupası yolculuğu daha da zorlaşacak çünkü turnuvada çok sayıda iyi takım var" dedi.

Dünya Kupası finalini İngiltere ile Arjantin arasında oynanmasını beklediğini ve şampiyonluğun İngiltere tarafından kazanılacağını iddia eden David Beckham, Çin'in de futboldaki gelişimiyle ilgili olarak konuştu: "Gelecekte, futbolda büyük güç merkezlerinden biri olmak için gerçek fırsatları var ama çok fazla yatırım, çok fazla iş gerektiriyor. Doğru yönde de ilerliyorlar" dedi.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler