David Beckham'ın Cristiano Ronaldo ısrarı sürüyor! Flaş iddia...

13.08.2021 - 17:52 | Son Güncellenme: 13.08.2021 - 18:02

Son dakika transfer haberleri... Inter Miami ortaklarından David Beckham, Cristiano Ronaldo için girişimlerini hızlandırdı. İşte detaylar...

David Beckham'ın Cristiano Ronaldo ısrarı sürüyor! Flaş iddia...

AJANSSPOR - HABER

 

İtalya Serie A ekibi Juventus'ta 1 yıl daha kontratı bulunan Cristiano Ronaldo'yu, Amerika MLS ekiplerinden Inter Miami'nin girişimcisi David Beckham istiyor. Kadrosunda dünyaca ünlü yıldızları bulunduran Inter Miami, Ronaldo transferi için yoğun mesai harcıyor. İtalya basınında konuya ilişkin sürpriz bir iddia ortaya atıldı. 

Bedelsiz olarak transfer edilecek

Juventus'un finansal güçlüklerden ötürü satışa çıkardığı Cristiano Ronaldo, teknik heyetin raporu doğrultusunda 1 yıl daha takımda kalacak. Önceki sezon, İtalya Serie A'da gol krallığı yaşayan Ronaldo, kontratının bitimiyle MLS'nin yolunu tutacak. İtalya'da yayın yapan Calciomercato, Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes'in Amerikan ekibiyle görüşmelere başladığını yazdı. 

Avrupa dışına çıkmak istiyor

Kariyeri boyunca Portekiz, İngiltere, İspanya ve İtalya gibi Avrupa ekiplerinde oynayan Cristiano Ronaldo'unun Amerika'ya gitmek istediği öğrenildi. Katar 2022 Dünya Kupası'nda forma giymek isteyen 36 yaşındaki süper star, turnuva dönüşü David Beckham'la masaya oturacak. Juventus'tan senelik 31 milyon Euro kazanan Ronaldo'nun Inter Miami'de kaç paraya oynayacağı şimdilik belirsiz.

Cristiano Ronaldo'nun istatistikleri

Futbola 2002 yılında Portekiz Süper Ligi ekiplerinden Sporting Lizbon'da başlayan Cristiano Ronaldo; Portekiz, İngiltere, İspanya ve İtalya'daki serüvenleri dahil olmak üzere; kariyeri boyunca 894 maça çıkıp 674 gol ve 229 asist yaptı. 

David Beckham'ın takımı Inter Miami'de Gonzalo Higuain, Federico Higuain, Kieran Gibbs, Rodolfo Pizarro ve Blaise Matuidi gibi yıldız futbolcular yer alıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler