David Neres çıkmazı sürüyor! Roger Schmidt...

12.08.2024 - 20:56 | Son Güncellenme: 12.08.2024 - 20:58

Beşiktaş'ın da transfer gündemine gelen David Neres'in Napoli transferi çıkmaza girerken teknik direktör Roger Schmidt, yıldız oyuncuyu kadroya almadı. Detaylar...

David Neres çıkmazı sürüyor! Roger Schmidt...

AJANSSPOR HABER

Napoli'ye transfer olması beklenen Benfica'nın yıldız oyuncusu David Neres, ilk hafta oynanacak olan Famalicao maçının kadrosuna alınmazken transferin henüz gerçekleşmemesi oyuncuyu tekrardan Benfica'ya odaklandığı iddia edildi.

Kadroya alınmadı

Record'da yer alan habere göre; Benfica teknik direktörü Roger Schmidt, ligin ilk haftasındaki Famalicao maçında David Neres'i transfer görüşmeleri yapması nedeniyle kadroya almadı.

Bu karar ve Roger Schmidt'in açıklamaları, David Neres'i rahatsız ettiği iddia edildi.

Resmi değildi, sözlü teklif vardı

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; David Neres'in menajeri Giuliano Bertolucci, Napoli'nin sportif direktörü Giovanni Manna ile geçtiğimiz günlerde bir araya geldi. Kendisine 5 yıllık sözleşme ve 3 milyon euro maaş teklif edileceği söylendi. Ancak bu sadece sözlü bir vaatti, resmi bir teklif değildi.

Ayrıca Napoli, Benfica'nın talep ettiği 25 milyon euroluk bonservis bedeline de sıcak bakmadı. Şu an için Neres, elindeki tek somut şey olan Benfica'ya odaklanmaya devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler