David ve Victoria Beckham'ın yeni malikanesinin fiyatı dudak uçuklattı

23.10.2024 - 21:57 | Son Güncellenme: 23.10.2024 - 22:23

Eski futbolcu David Beckham ve eşi Victoria Beckham'ın Miami'den satın aldığı 9 yatak odalı yeni malikanelerinin fiyatı gündem oldu. İşte detaylar...

David ve Victoria Beckham'ın yeni malikanesinin fiyatı dudak uçuklattı

AJANSSPOR - HABER

David ve Victoria Beckham'ın 3 Ekim'de Miami'de 9 odalı bir malikane satın aldığı aktarıldı. Beckham çifti yeni mülkleri için 55,6 milyon İngiliz Sterlini ödedi.

Beckham çiftinin yeni malikanesi ne kadar?

The Sun tarafından aktarılan bilgilere göre David Beckham ve Victoria Beckham, Miami'de yeni bir malikane satın aldı. 3 Ekim'de tapu işlemlerini tamamlayan çiftin 9 yatak odalı mülk için 55.6 milyon İngiliz Sterlin'i ödeme yaptığı kaydedildi.

Beckham çifti 55.6 milyonu nakit olarak ödedi

Beckham çiftinin 55.6 milyon İngiliz Sterlinlik malikane için nakit ödeme yaptığı belirtildi. Çiftin yeni evinin 9 yatak odası, şef mutfağı ve bir sinema odası da bulunuyor. Biscayne Körfezi'ne bakan malikaneyi satın alan Beckham çiftine yakın bir kaynak ise The Sun için "David ve Victoria zengin ama 55,6 milyon İngiliz Sterlini olan bir evi nakit olarak satın almak etkileyici. Oraya bayılıyorlar ve orada mümkün olduğunca çok zaman geçirmek istiyorlar. Bu onların hayalindeki mülk ve tüm sıkı çalışmalarının sonucu." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Dünyanın en güçlü adamı hayatını kaybetti
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler