Davinson Sanchez dalya dedi
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Galatasaray’ın Kolombiyalı futbolcusu Davinson Sanchez, Fenerbahçe müsabakasıyla sarı-kırmızılılardaki 100. maçına çıktı.

Son 5 Haber

Diego Carlos'a yeni bir talip çıktı!

Trabzonspor - Ferencvaros maçı ne zaman, saat taçta, hangi kanalda? Mohamed Salah, ilk 11'de oynayacak mı? (Muhtemel 11'ler)

Atınç Nukan'ın yeni takımı açıklandı!

Galatasaray yedek golcüsünü Sara'nın eski takımında buldu

Nihat Kahveci'den Lyon maçının ardından yıldız futbolcu için olay sözler: "Fenerbahçe forması giyemez"
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Turkcell Süper Kupa finalinde Galatasaray, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelirken, Davinson Sanchez, 100’ler kulübüne girdi. Müsabakaya 11’de başlayan Sanchez böylece sarı-kırmızılılardaki 100. maçını oynadı.
2023 yılında İngiliz ekibi Tottenham’dan 9 milyon 500 bin Euro bonservis ödenerek transfer edilen Sanchez, bugüne kadar Trendyol Süper Lig’de 69, UEFA Avrupa Ligi’nde 11, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 10, Ziraat Türkiye Kupası’nda 8 ve Turkcell Süper Kupa’da da 2 mücadelede görev aldı. 29 yaşındaki futbolcu, söz konusu maçlarda 9 da gol sevinci yaşadı.
Kolombiyalı futbolcu ayrıca Aslan’da Süper Lig’de 2 ve Türkiye Kupası ile Süper Kupa’da da 1’er şampiyonluk yaşadı.