Davinson Sanchez'e Premier Lig kancası! Dev transfer hesapları

Akın Ungan
21.05.2024 - 19:43 | Son Güncellenme: 21.05.2024 - 20:00

Premier Lig ekibi Everton, Jarrad Branthwaite'in satılması halinde alternatifleri belirledi. İngiliz kulüp, Galatasaray'dan Davinson Sanchez'i transfer listesine aldı.

Davinson Sanchez'e Premier Lig kancası! Dev transfer hesapları

Premier Lig ekibi Everton'da stoper mevkiisinde bu sezon oldukça iyi performans gösteren Jarrad Branthwaite, dev kulüplerin radarına girdi. Everton'da ise Branthwaite'in satılması halinde transfer hesapları başladı.

Jarrad Branthwaite'in alternatifi Galatasaray'dan

Everton'ın 21 yaşındaki stoperi Jarrad Branthwaite ile Manchester United, Real Madrid ve Bayern Münih gibi dev kulüpler ciddi şekilde ilgileniyor. İngiliz kulüp yönetimi, Jarrad Branthwaite'in transfer olması durumunda alternatif savunmacıyı Galatasaray'da buldu.

Cimbom 21 milyon Euro bekliyor

Everton, Branthwaite'in gönderilmesi halinde Galatasaray'ın Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez'e teklif götürecek. İngiliz medyasında yer alan habere göre Sarı-Kırmızılılar'ın başarılı futbolcudan bonservis beklentisi 21 Milyon Euro.

İlgini Çekebilir
Adana Demirspor'da flaş ayrılık! Sözleşmesini feshetti
Habere Git

Sanchez birçok takımın radarında

Öte yandan CaughtOffside'ın haberine göre bu sezonki performansıyla dikkat çeken Davinson Sanchez, birçok kulübün radarında. Haberde, Fulham, West Ham ve Napoli'nin Davinson Sachez ile ilgilendiği kaydedildi.

Davinson Sanchez'in performansı

Galatasaray'ın sezon başında Tottenham'dan 9.5 milyon Euro karşılığında transfer ettiği Davinson Sanchez, 33 maçta 3 gol, 2 asist kaydetti. 27 yaşındaki savunmacı 4 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler