Altay Bayındır'dan davul tokmağı açıklaması

Feride Kara
19.08.2022 - 00:54 | Son Güncellenme: 19.08.2022 - 01:02

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Austria Wien'i mağlup eden Fenerbahçe'de maç sırasında davul tokmağı atılan Altay Bayındır ve Lincoln açıklama yaptı.

Altay Bayındır'dan davul tokmağı açıklaması

UEFA Avrupa Ligi’nde Austria Wien ile Fenerbahçe play-off turunun ilk maçında karşı karşıya gelirken temsilcimiz maçı 2-0 kazandı. Maçta davul tokmağı atılan Altay Bayındır ve Lincoln konuştu. 

Yüzüme gelse gözümden problem yaşayacağım

Tribünlerden davul tokmağı atılan Altay Bayındır "Üzücü bir görüntü, yüzüme gelse gözümden problem yaşayacağım. Futbolda böyle şeyler görmek çok üzücü. Ama rakip takım bizim evimize geldiği zaman bizim taraftarımız ne yapması gerektiğini bilir. Deplasmana gelmiş takıma nasıl davranılacağını centilmen şekilde göstereceğini bilir. Fenerbahçe'ye de bu yakışır."

İlgini Çekebilir
Galatasaray ve Fenerbahçe kadın futbol takımına sponsor
Habere Git

Oynadığımız her maç zor

Altay "Her geçen maçın ardından daha çok gelişiyoruz. Bugün de 2-0'lık bir skor aldık. Avantajlı şekilde dönüyoruz. İçerdeki maçı da kazanmak için çıkacağız. Lig maçını da sağlıklı şekilde geçmek istiyoruz. Oynadığımız her maç zor. Camiamızın büyüklüğünün bilincinde sahaya çıkıyorlar. Her geçen gün bizler adına daha iyiye giden bir süreç oluyor. İnşallah önümüzdeki 2 maçı da sağlıklı bir şekilde kazanarak atlarız." dedi. 

Kendimi evimde hissediyorum

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Lincoln "Taktiksel anlamda oyunu iyi okuyabildiğimi düşünüyorum. Kendimi de saha içinde çok rahat hissediyorum. Takım arkadaşlarımı daha iyi tanıyorum. Her şeyden önemlisi ben kendimi evimde hissediyorum." ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler