Kerem Demirbay hayranı olduğu oyuncu Necip Memili bir araya geldi

Özgür Koç
05.03.2024 - 22:58 | Son Güncellenme: 06.03.2024 - 10:03

Galatasaray'ın "Dayı" lakaplı futbolcusu Kerem Demirbay, hayranı olduğu sinema ve dizi oyuncusu Necip Memili ile buluştu. Detaylar haberimizde...

Kerem Demirbay hayranı olduğu oyuncu Necip Memili bir araya geldi

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın 30 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Kerem Demirbay, ekranların sevilen oyuncularından Necip Memili bir araya geldi. Kerem Demirbay, ünlü oyuncu ile birlikte olduğu anları sosyal medya hesabından paylaştı. 

Son haftalardaki performansıyla dikkat çekiyor

Galatasaray'ın sezon başında Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen'den 3,7 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Kerem Demirbay, son haftalardaki performansıyla sarı kırmızılı taraftarların baş tacı ettiği oyuncular arasında yer alıyor.

Necip Memili ile bir araya geldi

Havalimanına geldiği gün tercih ettiği kıyafeti ve sözleri ile fenomen dizi Ezel'deki Tuncel Kurtiz'in canlandırdığı 'Ramiz Dayı' karakterine benzelildiği için 'Dayı' lakabını taktığı Almanya doğumlu oyuncu, hayranı olduğu Çukur dizisinin oyuncularından 'Cumali Koçovalı' karakterini canlandıran Necip Memili ile bir araya geldi.

"Cumali abim" notuyla paylaştı

Kerem Demirbay bir araya geldiği Necip Memili ile fotoğrafını 'Cumali abim' notuyla takipçileriyle paylaştı. Yıldız futbolcunun bu paylaşımı kısa sürede büyük beğeni aldı.

"Salı gecesi İstanbul'a bir adam indi..."

Galatasaray, Kerem Demirbay transferini, Ezel dizisindeki Ramiz Dayı karakterine gönderme yaparak, dizinin müziğinin yer aldığı videoyla birlikte "Salı gecesi İstanbul'a bir adam indi... Elinde bir bavul, içinde parçalı bir forma..." ifadeleriyle duyurmuştu.

İşte o Kerem Demirbay'ın o çok konuşulan transfer videosu:

 

Kerem Demirbay'ın performansı

30 yaşındaki orta saha futbolcusu Galatasaray formasıyla bu sezon 33 maçta forma giydi. Yıldız futbolcu bu karşılaşmalarda 3 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. Kerem Demirbay'ın sarı kırmızılı kulüple olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona eriyor.

Almanya Milli Takımı'nda forma giydi

Güncel piyasa değeri 4.7 milyon Euro olan Kerem Demirbay, Almanya Milli Takımı'nın formasını da iki kez giyme başarısı gösterirken 1 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler