Manchester City, Arsenal'i devirdi, Taraftar De Bruyne'a Bira Attı

Akın Ungan
16.02.2023 - 01:14 | Son Güncellenme: 16.02.2023 - 01:44

Premier Lig'de Manchester City, 1. sıradaki Arsenal deplasmanında 3-1 kazandı. City yıldızı Kevin De Bruyne'a Arsenal taraftarı bira ve yabancı madde attı.

Manchester City, Arsenal'i devirdi, Taraftar De Bruyne'a Bira Attı

AJANSSPOR HABER

Premier Lig'de zirve mücadelesi veren iki takım Arsenal ile Manchester City, Emirates Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi kazanan takım City oldu. Takımın yıldızı Kevin De Bruyne, Arsenal taraftarının tepkisini çekerken, sahaya bira ve farklı içecekler atıldı.

Perdeyi De Bruyne açtı

Mücadelenin gol perdesini Manchester City açtı. 24. dakikada Arsenal arı alanının sağ kanatta topla buluşan Tomiyasu geriye doğru pasını çıkardı. Kısa düşen pasın ardından topa doğru hareketlenen De Bruyne yerden seken topa ceza alanı dışı sol çaprazından sol ayağıyla vuruşunu yaptı. Top, ağlara gitti.

Arsenal penaltı kazandı, eşitliği yakaladı

Ev sahibi takım Arsenal, 42. dakikada Saka'nın penaltı golüyle beraberliği yakaladı. Saka, sol ayağıyla yaptığı vuruşla Ederson ve topu farklı köşelere gönderdi.

City, Grealish ile tekrar önde

Manchester City, Grealish'in golüyle tekrar öne geçmeyi başardı. Mücadelenin 72. dakikasında Gabriel'den topu kapan Bernardo Silva, ara pasını gönderdi. Sağ iç kulvardan savunma arkasına sarkan Haaland topu sola çevirdi.

İlkay tek dokunuşla topu arkasındaki Grealish'e bıraktı. Ceza sahası içi sol çaprazında bulunan Grealish sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ve uzak köşeden topu ağlara gönderdi.

Haaland noktayı koydu

City'nin yıldızı Erling Haaland, maçta son sözü söyleyen isim oldu. 82. dakikada İlkay'ın pasıyla ceza sahası içi çaprazında topla buluşan De Bruyne, soluna çıkardı. Kale sahası ön çizgisinin biraz gerisinde sağ çaprazda Haaland sağ ayağıyla vuruşunu yaptı ve top ağlara gitti.

De Bruyne Arteta'yı itti, tepki çekti

Manchester City'nin tecrübeli orta sahası Kevin De Bruyne, ikinci yarının başında Arsenal taraftarının tepkisini çekti. Arsenal yedek kulübesinin önünde taça çıkan topu almak isteyen De Bruyne, Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta'nın topa müdahalesini gördü. Tam eğilmişken topun kendisinden uzaklaştığını fark eden Belçikalı futbolcu, Arteta'yı itti. Bu olayın ardından Arsenal tribünleri tepki gösterdi.

De Bruyne'a bira atıldı

Arsenal taraftarı maçın sonunda oyundan alınan Kevin De Bruyne kenara gelirken sahayı yabancı maddeye boğdu. Tribünlere bakarak gülen De Bruyne'un bu hareketi taraftarı daha da kızdırdı. Bazı kişilerin De Bruyne'a bira ve farklı içeçekler fırlattığı görüldü.

Senin için hazırladığımız haberler