Defansa Sadık kilidi... Sol beke geri mi dönecek?

11.01.2021 - 19:01 | Son Güncellenme: 11.01.2021 - 19:06

Son dakika Fenerbahçe haberleri...Fenerbahçe'nin Erzurumspor'u deplasmanda 3-0 yendiği maçta Sadık Çiftpinar'ın performansı hem taraftarı hem de yönetimi memnun etti. Sarı-lacivertli takım, Başakşehir, Kasımpaşa, Alanyaspor ve Erzurumspor mücadelelerinde 8 gol atıp 2 gol yedi. Detaylar haberimizde...

Defansa Sadık kilidi... Sol beke geri mi dönecek?

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor engelini 3-0 ile aşarken son haftalarda savunmada görülen olumlu performans memnun etti.

8 gol atıp sadece 2 gol yedi

Fenerbahçe, Başakşehir, Kasımpaşa, Alanyaspor ve Erzurumspor mücadelelerinde 8 gol atıp 2 gol yedi. Sadece Kadıköy'deki Başakşehir ve Alanyaspor karşısında gol yiyen sarı lacivertliler deplasmanda kaleyi kapattı.  Özellikle Başakşehir maçından sonra 11'e dönen Sadık Çiftpınar'ın bu konuda katkısı büyük oldu.

Kasımpaşa maçında sol bekte görev yapan Sadık, Alanya ve Erzurumspor maçlarında stoperde görev aldı.

Caner Erkin cezalı duruma düştü.. İki ihtimal var

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u deplasmanda 3-0 yenen Fenerbahçe’de Caner Erkin sarı kart görerek gelecek hafta oynanacak Ankaragücü karşılaşmasında cezalı duruma düştü.  Caner Erkin’in yokluğunda sol bekte iki ihtimal bulunuyor. Sarı lacivertlilerde sakatlığı bulunan Filip Novak’ın durumu belirleyici olacak. Ankaragücü maçına yetişmesi halinde tecrübeli futbolcunun forma giymesi bekleniyor.

Novak’ın da forma giyememesi halinde...

Novak’ın da forma giyememesi halinde Kasımpaşa deplasmanında olduğu gibi Sadık Çiftpınar sol beke geçecek. Savunma tandeminde Tisserand’ın yanında Serdar Aziz görev alacak. Sezon başında Fenerbahçe’ye yeniden geri dönen Caner Erkin, takımın en çok gol pası veren oyuncusu durumunda. 16 maçta forma giyen Caner Erkin, Çaykur Rizespor, Fatih Karagümrük, Göztepe, Denizlispor, Başakşehir ve Erzurumspor mücadelelerinde 1’er asist yaptı.

Ali Koç yenilen gollerin fazlalığına dikkat çekmişti

Fenerbahçe’nin Kasımpaşa’yı 3-0 yendiği maç sonunda Başkan Ali Koç yenilen gollerin fazlalığına dikkat çekmişti. Başkan Koç, “Doğru istikametteyiz ama daha gidecek çok yolumuz var. Üstüne koya koya istikrarlı bir futbol, bu forma için, bu arma için sonuna kadar savaşacak, bu forma için ölümüne kadar mücadele edecek ruha ve takım anlayışına yavaş yavaş yaklaşıyoruz. 

"Gollü kazanmamıza sevindik"

Bu son zamanlarda eksikti. Fenerbahçe bu ruhu sahaya koyduğu zaman kötü oynadığı maçta bile üç puanı alır. Gollü kazanmamıza sevindik. Önemli bir Alanya maçından önce üç puan almaya sevindik. Üç puan kadar sevindiğim bir diğer konu da gol yemememiz. Biz yememiz gerekenden çok daha fazla gol yiyoruz ama onu da halledeceğiz. Belki devre arasında bir iki dokunuşla daha da istediğim noktaya gelebileceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuşmuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler