Değişmeyen tek şey Beşiktaş'ın forvet adayı

25.10.2020 - 11:13 | Son Güncellenme: 25.10.2020 - 11:16

Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, Cenk Tosun'u transfer etmek istiyor... Yaz transfer döneminde Aboubakar'ı kadrosuna katan Kara Kartal, devre arasında da eski golcüsünü transfer etmek için girişimlere başlayacak. Cenk Tosun da, EURO 2020'ye hazır girebilmek için düzenli bir şekilde forma giymek istiyor. Ahmet Nur Çebi'nin hedefindeki golcü değişmedi.

Değişmeyen tek şey Beşiktaş'ın forvet adayı

Süper Lig'e istediği gibi bir başlangıç yapamayan Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi, devre arasında takıma santrfor kazandırmak istediklerini söylemişti.

Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton forması giyen Cenk Tosun'u transfer etmek istiyor.

Haberde, sakatlığı sonrası sahalara dönmeye hazırlanan 29 yaşındaki golcü için siyah beyazlı takımın, Everton'a kiralama teklifinde bulunacağı belirtildi.

Öte yandan Cenk Tosun da, EURO 2020'de yer alabilmek için düzenli bir şekilde forma giyeceği bir takıma transfer olmak istiyor.

Ahmet Nur Çebi ne demişti?

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi geçtiğimiz haftalarda düzenlenen basın toplantısında "Beşiktaş’ın almak istediği oyuncuyu şu takım’ aldı yaklaşımı hoş değil. Bir tek santrfor bölgesini eksik yaptık. Ocak ayında onu da tamamlayacağız.

Elimizdeki imkânlarla Beşiktaş için en iyisini yaptık. Bunu söyleyebilirim" şeklinde konuşmuştu.

Cenk Tosun Everton'a transfer olduktan sonra zaman zaman adı Beşiktaş ile anılmıştı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler