Ramazan Kurşunlu: "Del Bosque Hocam Casillas'ım dedi, Rıza Hoca Yok Etti"

İsa Kethüda
28.01.2023 - 10:46 | Son Güncellenme: 28.01.2023 - 11:21

Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen kaleci Ramazan Kurşunlu, "Del Bosque benim Casillas'ım dedi ama Rıza hoca yok etti" dedi. Kurşunlu, Batuhan Karadeniz'e konuştu.

Ramazan Kurşunlu: "Del Bosque Hocam Casillas'ım dedi, Rıza Hoca Yok Etti"

AJANSSPOR-HABER

Son olarak TFF 3. Lig ekibi Van Spor FK forması giyen ve şu an boşta olan Batuhan Karadeniz, NutSpor YouTube kanalında yayınlanan Kadro Dışı programında Beşiktaşlı eski kaleci Ramazan Kurşunlu'yu canlı yayına bağladı. 

Batuhan Karadeniz'den Ramazan Kurşunlu'ya canlı yayında 'Del Bosque sorusu

Batuhan Karadeniz, Ramazan Kurşunlu'ya canlı yayında, "Hocam sen Beşiktaş'tayken 'Del Bosque, Ramazan benim Casillas'ım diye bir açıklamada bulundu mu, haberin var mı senin?" sorusunu sordu.

Del Bosque gördü ama Rıza Çalımbay yok etti

Karadeniz'e yanıt veren eski kaleci, "Evet, açıklamada bulundu kardeşim. Del Bosque hocam Casillas'ım dedi, sonra Rıza hoca bizi yok etti abi" şeklinde konuştu. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Fransız yıldıza teklif!
Habere Git

Son olarak Bayburt Özel İdare Spor'u çalıştıran teknik direktör Kurşunlu, bu konuyla ilgili sosyal medya hesabından da bir paylaşım yaptı. 

"Bizimki halen ülke futbolunu kandırıyor!" 

Kurşunlu, "Ah be Batu kardeşim. Koskoca Del Bosque 22 yaşında genç yıldızı görmüş ama bizimki ben daha iyi bilirim dedi ve bizi yok etti. Del Bosque bizden gidip İspanya ile Dünya Kupası'nı aldı, bizimki halen ülke futbolunu kandırıyor!" dedi.

İlgini Çekebilir
Emre Can: “4 yıl önce tiroid kanserine yakalandım”
Habere Git

Forma giydiği takımlar

Öte yandan 41 yaşındaki teknik adam, Beşiktaş formasıyla çıktığı 25 maçta kalesinde 30 gol gördü. Kurlunlu kariyerinde Rizespor, Altay, Karşıyaka, Ankaraspor, Adana Demirspor ve Diyarbakırspor gibi takımların da formalarını giydi.

Senin için hazırladığımız haberler