Beşiktaş'ın yeni transferi Dele Alli, İstanbul'a geldi!

25.08.2022 - 01:06 | Son Güncellenme: 25.08.2022 - 02:00

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın yeni transferi Dele Alli'yi İstanbul'a getiren uçak iniş yaptı. Yıldız oyuncunu binlerce taraftar karşıladı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın yeni transferi Dele Alli, İstanbul'a geldi!

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ın Premier Lig ekibi Everton'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı 26 yaşındaki yıldız oyuncu Dele Alli, transfer görüşmelerini tamamlamacak için İstanbul'a iniş yaptı. 26 yaşındaki İngiliz futbolcuyu taraftarlar havalimanında karşıladı. 

Zorunlu opsiyon yok

Beşiktaş bu kiralama için Everton'a bir ödeme yapmayacak. Siyah-beyazlılar Dele Alli'nin bonservisi için ocak ayına kadar 6 milyon Euro, sezon sonu ise 8 milyon Euro ücret ödeyerek kadrosuna katabilecek.

Dele Alli'nin istatistikleri

Everton'dan Beşiktaş'a transfer olan Dele Alli, Premier Lig ekibi Everton'da 29 karşılaşmada görev aldı. Genç oyunccu Mavi-Beyazlı formayla 2 gol atma başarısı elde ederken 1 asist yapma başarısını gösterdi. İngiliz futbolcu 5 maçta ise sarı kart gördü. 26 yaşındaki futbolcu, 37 kez İngiltere Milli Takım formasını giydi. Bu sezon ise Everton formasıyla 2 maçta toplam 39 dakika forma giydi.

Chelsea maçında 29 dakika forma giyerken Aston Villa maçının ise son 9 dakikasında oyuna girdi.

Kariyerinde toplam 370 karşılaşmada forma giyen Dele Alli, 91 gol atarken 76 asist yapma başarısı elde etti.

Senin için hazırladığımız haberler