Beşiktaş'ta Dele Alli, Sakatlık Nedeniyle Sezonu Kapattı!

Orhan Gülek
15.04.2023 - 19:58 | Son Güncellenme: 15.04.2023 - 20:09

Süper Lig'de sezon başında büyük umutlarla Everton'dan kiralanan Dele Alli, sakatlığından dolayı sezonu kapattığını açıkladı. İşte haberle ilgili tüm detaylar

Beşiktaş'ta Dele Alli, Sakatlık Nedeniyle Sezonu Kapattı!

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaşlı futbolcu Dele Alli, sosyal medya hesabından sakatlığıyla ilgili bir açıklama yaptı. Sezonu kapattığını açıklayan İngiliz yıldızın taraftara teşekkür etmesi veda mesajı olarak yorumlandı.

Sosyal medyadan duyurdu

Sezon başında büyük umutlarla Everton'dan transfer edilen ancak siyah-beyazlı formayla çıktığı karşılaşmalarda bekleneni veremeyen Dele Alli, sosyal medya hesabından sakatlığıyla ilgili bir paylaşım yaptı.

Dele Alli: "Beşiktaş taraftarına teşekkür ediyorum"

Sezonu kapattığını söyleyen Alli, "Maalesef benim için sezonun sonuna geldik. Kulüpte olduğum sürece bana gösterdikleri sevgi için Beşiktaş taraftarına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Meksikalı forvet!
Habere Git

"Tamamen iyileşmeye odaklandım"

Sakatlıktan kurtulmak için elinden geleni yapacağını dile getiren İngiliz oyuncu, "Zor birkaç hafta geçirdim ve tamamen iyileşmeye odaklandım. Sosyalleşmelere bir süre ara vereceğim, iyileşip var gücümle döneceğim. Yakında görüşürüz." açıklamasında bulundu.

Veda mesajı olarak yorumlandı

Beşiktaş'ın şu ana dek sözleşmesindeki opsiyonu kullanmadığı Dele Alli'nin taraftara teşekkür etmesi, veda mesajı olarak yorumlandı.

Görüntüsü gündem olmuştu

Sakatlığı sonrası İngiltere'ye giden Dele Alli'nin, Ada'daki görüntüsü gündem olmuştu. 27 yaşındaki futbolcunun, bir balon aracılığıyla "güldüren gaz" bilinen nitro oksit kullandığı göze çarpmıştı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Arthur Masuaku hamlesi: Bonservis...
Habere Git

Ahmet Nur Çebi: "Ben devam etmek isterim"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, önceki günlerde katıldığı iftarda Dele Alli ile ilgili konuşmuştu. Çebi, "Dele Alli iyi niyetli bir oyuncu ama burada olmadı. Ceyhun Bey'e talimat verdim, 'Ekonomisi uygun olursa ben devam etmek isterim, sıfır bonservisle oynamak istiyorsa gelsin şansımızı deneyelim' dedim" ifadelerini kullanmıştı.

Dele Alli'nin performansı

Beşiktaş'taki performansıyla beklentilerin bir hayli uzağında kalan Dele Alli, siyah-beyazlı forma altında çıktığı 15 maçta 3 kez gol sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler