Eski İskoç futbolcu Frank McAvennie: "Dele Alli, Türkiye'de Zevk Alıyor"

11.10.2022 - 10:49 | Son Güncellenme: 11.10.2022 - 10:57

Eski İskoç futbolcu Frank McAvennie, Süper Lig takımlarından Beşiktaş forması giyen İngiliz futbolcu Dele Alli hakkında konuştu. McAvennie, "Türkiye'de zevk alıyor" dedi.

Eski İskoç futbolcu Frank McAvennie: "Dele Alli, Türkiye'de Zevk Alıyor"

Beşiktaş'ın sezon başında İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Everton'dan kadrosuna kattığı Dele Alli ile ilgili eski İskoç futbolcu Frank McAvennie'den açıklama geldi.

Beşiktaş'ta eski performansına kavuşmak istediğini belirten yıldız futbolcu, yeniden İngiltere Milli Takımı'nın formasını giymek istediğini dile getirmişti. Dele Alli, Siyah-Beyazlı ekipte şu ana kadar 4 maça çıktı ve 1 kez gol sevinci yaşadı.

İlgini Çekebilir
Kartal'da Ghezzal ve N'Koudou sevinci!
Habere Git

"Para ikinci planda kalmalı"

Skorer'in derlediği habere göre; eski İskoç futbolcu Frank McAvennie, Football Insider'a Beşiktaş'ın yeni transfer Dele Alli hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcunun İngiltere'de futboldan zevk almadığuını belirten McAvennie, "Bildiğim kadarıyla İngiltere'de futboldan zevk almıyordu. Premier Lig'in en iyi oyuncularından biri olacak yeteneğe sahipti. Paranın bununla hiçbir ilgisi olmamalı, insanlar futbol sevgisi için oynamalı, para ikinci planda kalmalı." sözlerini dile getirdi.

"Türkiye'ye gitti ve hayattan zevk alıyor"

İngiliz yıldızın Beşiktaş'ta ise futbola olan sevgisini yeniden kazandığının altını çizen McAvennie, "Bence Dele Alli, bu kadar para kazandıktan sonra futbola odaklanamadı. Bunu söylemenin doğru ya da yanlış yolu yok. Türkiye'ye gitti ve hayattan zevk alıyor, taraftarlar Beşiktaş için oynayan herkese bayılıyor. Futbola olan sevgisini geri geldi." dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Tayfur Bingöl kararı!
Habere Git

"Büyük bir yetenek"

McAvennie sözlerini ise şu şekilde noktaladı: "O büyük bir yetenek ama insanlar bunu ondan çıkaramadı. Everton'da bunu başarabileceğini düşünmüştüm ama olmadı. Şimdi onu takip eden medyadan uzak ve yeniden futboldan keyif alıyor.”

Senin için hazırladığımız haberler