Demba Ba: "Birkaç gündür konuşulanlar..."

23.04.2021 - 19:21 | Son Güncellenme: 23.04.2021 - 19:56

Son dakika haberleri... Başakşehir FK ile yol ayrımına giden Senegalli yıldız Demba Ba, sosyal medya hesabında ayrılığına dair bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar...

Demba Ba: "Birkaç gündür konuşulanlar..."

AJANSSPOR - HABER

Başakşehir'le bir önceki yıl şampiyonluk yaşayan Demba Ba, kulüpten ayrılığına ilişkin bir paylaşım yaptı. Bu sezon, İstanbul ekibiyle 37 maça çıkıp 9 gol 3 asistlik katkıda bulunan yıldız oyuncu, takım arkadaşlarına başarılar dilerken; Başakşehir'den ayrılığı sonrası çıkan haberleri yalanladı. 

"Ortak bir karar..."

Bugün, Başakşehir FK Demba Ba hakkında bir video paylaşıp; bir de not düşülmüştü. Demba Ba, vedanın ardından ilk kez açıklamalarda bulundu. Kamuoyunda çıkan haberlerin gerçekçi olmadığını söyleyen Ba, "İstanbul Başakşehir FK ile ortak bir karar alarak yollarımızı ayırdık. Son birkaç gün içerisinde konuşulanlar fesih nedeni değil. Burada geçirdiğim vakit için teşekkür ederim. Takım arkadaşlarıma da başarılar diliyorum." dedi. 

 

Göksel Gümüşdağ: ''Demba Ba kararını yönetim verdi''

Öte yandan Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ da NTV Spor'a yaptığı açıklamada "Demba Ba, bizim için çok kıymetli bir futbolcu. Takımımıza önemli katkılar sağladı'' dedi.

 

Gümüşdağ, ayrılık kararının yönetim olarak verildiğini söylerken ''Yönetim kurulumuzun aldığı karar sonrası kendisi ile yollarımızı ayrıma kararı aldık. Sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshettik'' diye konuştu.

 

Senin için hazırladığımız haberler