Demba Ba devreye girecek, Beşiktaş dünya yıldızına imza attıracak!

12.09.2024 - 08:43 | Son Güncellenme: 12.09.2024 - 08:54

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bir dünya yıldızını daha kadrosuna katmak için harekete geçti. Senegalli yıldız Sadio Mane'yi transfer etmek isteyer siyah beyazlılar eski futbolcusu Demba Ba'yı devreye sokacak. İşte detaylar...

Demba Ba devreye girecek, Beşiktaş dünya yıldızına imza attıracak!

AJANSSPOR - HABER

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş'ta transfer döneminin son günlerinde gözler kanat bölgesine yapılması planlanan takviyeye çevrildi.

Amertey ve Onana gidecek, Sadio Mane gelecek

Daniel Amartey ve Jean Onana ile vedalaşılması durumunda Beşiktaş, Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'da forma giyen 32 yaşındaki Senegalli yıldız Sadio Mane'yi transfer etmek için tüm şartları zorlayacak.

Demba Ba devreye sokulacak

Sabah'ın haberine göre; Al Nassr ile görüşmelere başlayan Beşiktaş, transferde Demba Ba faktörünü de kullanmayı planlıyor. Siyah-beyazlıların, Sadio Mane'nin vatandaşı Demba Ba'nın vereceği olumlu referansa güvendiği vurgulandı.

Sözleşmesi 2026'da bitiyor

Sadio Mane'nin Al Nassr ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Senegalli hücum oyuncusunun güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

46 maçta 19 gol, 11 asist

Sadio Mane, Al Nassr'da formasıyla geçtiğimiz sezon 46 maçta 19 gol ve 11 asitlik performans sergiledi. 32 yaşındaki futbolcu bu sezon ise 4 müsabakada süre aldı ve 2 asist üretti.

Dünya devlerinde forma giydi

Metz altyapısında yetişen Sadio Mane daha sonra Salzburg, Southampton, Liverpool ve Bayern Münih'te oynadı. Al Nassr, geçtiğimiz sezon başında Sadio Mane için 30 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Sadio Mane, Senegal Milli Takımı'nda 107 karşılaşmada forma şansı buldu. 32 yaşındaki kanat oyuncusu, bu mücadelelerde 43 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler