Demba Ba: "Oruç tutarsam Başakşehir'de oynamayacağımı söylediler"

Eren Tuncay
04.05.2021 - 13:09 | Son Güncellenme: 04.05.2021 - 14:04

Başakşehir ile olan sözleşmesi feshedilen Demba Ba, Sky Sports'a ayrılık sürecini ve Aykut Kocaman ile yaşadığı diyalogu anlattı. İşte detaylar...

Demba Ba: "Oruç tutarsam Başakşehir'de oynamayacağımı söylediler"

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Başakşehir ile yollarını ayıran Demba Ba, Sky Sports'a özel açıklamalar yaptı ve ayrılık sürecinden önce Aykut Kocaman ile yaşadığı diyalogu, oruç tutmasıyla ilgili önemli ifadelerde bulundu.

"Vücut dilini beğenmiyorum"

Aykut Kocaman'ın ofisinde bir görüşme yaptıklarını dile getiren Demba Ba, "Aykut Kocaman ile görüştüğümüzde ona vücut dilini beğenmediğimi söyledim ve o da bana aynı şeyi söyledi. Sonrasında ise her şey iyiydi." dedi.

"Fenerbahçe maçı kadrosuna bile almadı"

Aykut Kocaman'ın kadro tercihine şaşırdığını söyleyen Demba Ba, "Aykut Kocaman topu daha fazla ayağında tutan ve pas yapan futbolcuları kadroya alacağını söylemişti ancak sonrasında beni Fenerbahçe maçının kadrosuna almadı. Buna çok şaşırdım çünkü böyle konuşmamıştık." ifadelerini kullandı.

"Oruç tutarsam..."

Kulüpten ayrılmadan önce bazı dedikodular duyduğunu söyleyen Demba Ba, "Dünyada oruç tutup futbol oynayan birçok futbolcu var. Ben kulağıma gelen dedikodulara inanmak istemedim ama Ramazan gelmeden önce bazı arkadaşlarım oruç tutarsam oynamayacağımı söylemişlerdi. Ardından kontratım feshedildi. Ben bunun bir tesadüf olduğunu söyledim ve böyle düşündüm." şeklinde konuştu.

Demba Ba'nın Başakşehir performansı

Başakşehir formasıyla 83 maça çıkan golcü futbolcu, 26 gol ve 10 asistlik katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler