", "articleBody": "Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'de forma giyen Senegalli futbolcu Demba Ba, İtalya'dan Romelu Lukaku'ya yapılan ırkçı söylemlere tepki gösterdi.Sosyal medya hesabından Lukaku'nun arkasında olduğunu belirten Demba Ba, aynı zamanda siyahi futbolcuların Serie A'da forma giymemesi gerektiğini de belirtti.Demba Ba attığı tweette, İşte bu yüzden İtalya'da oynayabilecek olmama rağmen oynamama kararı vermiştim. Keşke hiçbir siyahi oyuncu Serie A'da forma giymese. Bu tabii ki onların aptallıklarını ve nefretlerini durdurmayacak ama en azından bizleri etkilemez. ifadelerini kullandı.AJANSSPOR And here's the reason why I decided not to play there when I could... And at that point I wish all the black players would get out of this league! Surely it won't stop their stupidity and hate but at least they won't affect other races. https://t.co/whu1XexYmy— Demba Ba (@dembabafoot) September 4, 2019", "author": {"@type":"Person","@id":"https://ajansspor.com/editor/","url":"https://ajansspor.com/editor/","image":{"@type":"ImageObject","url":"https://ajansspor.com/assets/images/.webp"}}, "publisher": { "@type": "Organization", "name":"Ajansspor.com", "logo": { "@type": "ImageObject", "url": "https://ajansspor.com/assets/images/line-logo.webp", "width": 200, "height": 41 } } }; ", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "xpath": [ "/html/head/title", "/html/head/meta[@name='description']/@content" ] }, "url": "https://ajansspor.com/haber/demba-badan-irkcilik-saldirilarinda-lukakuya-destek-317414" }

Demba Ba'dan ırkçılık saldırılarında Lukaku'ya destek!

04.09.2019 - 20:01 | Son Güncellenme: 04.09.2019 - 17:02

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'de forma giyen Senegalli futbolcu Demba Ba, İtalya'dan Romelu Lukaku'ya yapılan ırkçı söylemlere tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından Lukaku'nun arkasında olduğunu belirten Demba Ba, aynı zamanda siyahi futbolcuların Serie A'da forma giymemesi gerektiğini de belirtti.

Demba Ba attığı tweette, "İşte bu yüzden İtalya'da oynayabilecek olmama rağmen oynamama kararı vermiştim. Keşke hiçbir siyahi oyuncu Serie A'da forma giymese. Bu tabii ki onların aptallıklarını ve nefretlerini durdurmayacak ama en azından bizleri etkilemez." ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR

 

Senin için hazırladığımız haberler