Demet Akalın'dan beINSports'a gol!

15.05.2022 - 16:36 | Son Güncellenme: 15.05.2022 - 16:45

Trabzonspor'un dün Trabzon'da yapılan şampiyonluk kutlamalarında sahne alan ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan yayıncı kuruluş beInSports'a sosyal medyadan gol geldi.

Demet Akalın'dan beINSports'a gol!

Şampiyonluğu sahasında Antalyaspor ile oynadığı maçla garantileyen Trabzonspor'da taraftarların Demet Akalın eşliğende yaptığı kutlama görüntüleri dünyada büyük ses getirmişti. Sosyal medyada viral olan görüntüler FIFA'nın yanı sıra dünyaca ünlü bir çok medya kuruluşu da paylaştı. 

Demet Akalın şampiyonluk kutlamalarında sahne aldı

Trabzonspor dün Trabzon'da Medical Park Stadı'nda düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını kaldırırken, kutlamalarda sahne alan Demet Akalın kendisine ait olan kulüp adlı şarkısını bordo mavili taraftarlar için seslendirdi.

İlgini Çekebilir
Trabzon'un şampiyonluk kutlamaları, iki şarkıcıyı bir birine düşürdü
Habere Git

BeINSports'tan Demet Akalın paylaşımı

Dün akşamki kutlamaları canlı olarak yayınlayan beInSports, gecenin önemli anlarını da sosyal medya hesabından paylaştı. beINSports Twitter hesabından Demek Akalın'ın kulüp şarkısını seslendirdiği görüntüler, "Trabzonspor'un kutlamalarına damga vuran şarkıyı bu kez Demet Akalın söyledi! Şu anda kulüpte..." ifadeleriyle paylaşıldı.

Demet Akalın'dan gol gibi cevap

Ünlü şarkıcı beINSports'un bu paylaşımına takipçilerini de güldüren bir yanıt verdi. Akalın BeINSports'un paylaşımını alıntılayarak "Abi şarkı zaten benim" yanıtıyla birlikte gülen yüz emojileri kullandı. Demet Akalın'ın bu cevabı binlerce beğeni aldı.

Senin için hazırladığımız haberler