Trabzonspor-Adana Demirspor Maçında Belhanda Tokat Attı Kırmızı Kart Gördü

12.03.2023 - 16:34 | Son Güncellenme: 12.03.2023 - 18:00

Süper Lig'de Trabzonspor ile karşılaşan Adana Demirspor'da Belhanda, Peres'e attığı tokat sebebiyle direkt kırmızı kart gördü ve Galatasaray maçında cezalı duruma düştü.

Trabzonspor-Adana Demirspor Maçında Belhanda Tokat Attı Kırmızı Kart Gördü

AJANSSPOR - HABER

Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve hocası Abdullah Avcı istifa eden Trabzonspor, evinde Adana Demirspor'u konuk etti.  Heyecan dolu geçen karşılaşmanın 21. dakikasında Adana Demirspor'da Younes Belhanda direkt kırmızı kart gördü.  

Belhanda, Bruno Peres'e tokat attı

Süper Lig'in 25. haftasında oynanan Trabzonspor - Adana Demirspor maçında ortalık karıştı. Konuk ekibin Faslı yıldızı Belhanda, Bruno Peres'e attığı tokat gerekçesiyle kırmızı kart gördü. Hakem Abdulkadir Bitigen ilk olarak pozisyona satı kart gösterse de daha sonra VAR uyarısıyla kırmızı kart verdi.

Belhanda, Galatasaray maçında yok

Belhanda gördüğü kırmızı kartla 2 maç cezalı duruma düştü. Yıldız futbolcu, takımının Antyalyaspor ve Galatasaray maçlarında forma giyemeyecek.

İlgini Çekebilir
CANLI | Trabzonspor - Adana Demirspor
Habere Git

Süper Lig'de en fazla kırmızı kart gören futbolcu

Belhanda bu kırmızı kart sonrası son  9 maçında 2. kez kırmızı kart görmüş oldu. Opta verilerine göre Faslı oyuncu, Süper Lig'e geldiği 2017/18'den bu yana en fazla kırmızı kart gören oyuncu oldu.

İlk yarıda karşılıklı goller

Öte yandan karşılaşmada 8. dakikada Trabzonspor, Yusuf Yazıcı'nın attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarının uzatma dakikalarında ise konuk ekip Adana Demirspor, Papa Alioune Ndiaye'nin golüyle soyunca odasına 1-1 beraberlikle gitti.

Senin için hazırladığımız haberler