Demirkol, Fatih Terim'in o sözüne vurgu yaptı: 'Bu güzel...'

29.11.2018 - 11:02 | Son Güncellenme: 29.11.2018 - 11:53

Mehmet Demirkol Lokomotiv Moskova - Galatasaray maçını ve gündemi değerlendirdi

Demirkol, Fatih Terim'in o sözüne vurgu yaptı: 'Bu güzel...'

Bein Sports Yorumcusu Mehmet Demirkol, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın deplasmanda L. Moskova'ya 2-0 mağlup olduğu maçile ilgili konuştu.

İşte Ajansspor'un öne çıkardıkları:

Galatasaray’ın Avrupa Ligi de kesin cepte değil. Topyekün bir formsuzluk var, Fatih Terim de oyuncular da yönetim de formsuz. Kulüpler Birliği’nin yaptığı açıklama zaman olarak yanlış, Mustafa Cengiz’in de hemen yanıt vermesi yanlış. Bulunduğumuz yerin kıymetini bilmiyoruz. Fatih Terim’in de en az Ndiaye kadar formsuz olduğunu düşünüyorum.

İlk golde Galatasaray’da 1 kişi hariç herkes ceza alanı çevresinde. Buna rağmen 1 kişi golü atan adamın yakınında değil. Bir pozisyonda Galatasaray’dan 9 kişi var, Moskova’dan 4 kişi var ve bunların 3’ü boştu.

Fatih Terim, ‘Bu işi düzelteceğim’ diyor. Bu güzel. Gole kadar Galatasaray iyi değildi. Bu sene Lokomotiv’in en iyi oyununu oynattık. Galatasaray çok temassız oynadı. Birilerinin camı çerçeveyi indirim bu takımı ayağa kaldırması gerekir. Ben teknik direktör olsam devre arasında kavga çıkmasını isterim.

Lokomotiv’e iki şeyi yapmayacaksın; geri çekilmeyeceksin. Geri çekilirsen adamlar oynuyor. Sağdan sola, soldan sağa atağın yönünü değiştireceksin.

Eren olmuyor. Bir şey var herhalde. Canı sıkkın, morali bozuk herhalde. Bir şeye sıkkın. Eren’i disiplinli bir santrafor diye alırsın, ancak şu an bu durum yok. Gol atmamasını anlayabilirim ama kafası dağınık. Feghouli’ye güvenemiyorum. Çok iyi futbolcu biliyoruz da form yok. O zaman bana ne… Hoca da kendisini çok veremiyor. Hoca Ocak ve Temmuz’la ilgili bir şey söyledi. Bir mesaj verdi. Senelerce Selçuk İnan reklamı yaptım. Trabzonspor’dan Fenerbahçe’ye transfer olsa futbolun akışı değişirdi. Feghouli’nin, Belhanda’nın, Selçuk’un vasat olma hakları yok.

Bu kadroda belli bir kalite var. Çok üstün bir kalite diyemem ama Lucescu’nun Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinden döndüğü kadroya bak, bir de bu kadroya bak. Kaliteden ziyade formu korkunç. Dünkü yenilen golleri kalite ile anlatamayız. Bu goller kalite düşük olduğu için yenmedi.

Oyunun merkezinde iyiysen TFF falan işlemez. Yıldırım Demirören döneminde 4 tane şampiyonluğun var… ‘Birçok hakem de dinlendiriliyor’ diyorlar. Hüseyin Göçek’e yapıldığı gibi böyle açıklamalar yapılıyor mu?

Kulüpler Birliği bu açıklamayı yapıyorsa, 17 kulüp artık hakemler hakkında bir şey demeyecek. Nefis bir durum. İngilizler gibi olacağız. Artık hakem şikayeti falan istemem. Mustafa Cengiz, ‘Başkan’ın haberi yokmuş’ diyor. Orada bir çocuk yazıp atmış o zaman.

Fenerbahçe’nin Valbuena üzerinde bir oyunu olacak. Bence de doğru olan bu. Ancak ben Valbuena’nın orta sahanın değil, forvetin bir parçası olması gerektiğini düşünüyorum. Benzia’nın oynaması beni şaşırtır.

Jailson, defansif oyuna katkı sağlıyor. O yokken Mehmet Topal ve Eljif ikilisiyle olmadı. Jailson hızlı uyum sağladı ve Trabzonspor maçında değeri anlaşıldı.

Derbi için Galatasaray’ın eksiklerinden bahsediyoruz ama Beşiktaş’ın daha fazla gibi.

Senin için hazırladığımız haberler