Demirkol : "Görevine Karabük'te devam etsin"

30.05.2017 - 12:53 | Son Güncellenme: 30.05.2017 - 12:53

Demirkol : "Görevine Karabük'te devam etsin"

Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi. Demirkol, dün oynanan Alanyaspor - Galatasaray maçının yanı sıra diğer konular hakkında açıklamalar yaptı. Demirkol’un Ntv Spor’daki açıklamaları şu şekilde :

Galatasaray'ın yeni forması, nakaratı olmayan bir şarkı gibi. Sönük bir forma. Dünkü maçta Galatasaray lehine verilmeyen penaltı pozisyonu çok net penaltı.

Hakeme bu kadar çok yorum hakkı verilmesi bana göre yanlış. Ben hakemlikle hakimliği aynı görmüyorum.

Kusura bakmasın ama Galatasaray'ın hocası şampiyon olamazsa başarısızdır. Fenerbahçe için de bu böyledir. Yoksa Karabük'te görevine devam edersin.

Hem Galatasaray'ın hocası olacaksın hem şampiyon olamadığın için eleştirileri kabul etmeyeceksin. Böyle bir şey olabilir mi?

Galatasaray'ı oyun olarak kıran bir rakip yoksa Galatasaray kazanıyor. Sneijder oyundan çıktıktan sonra Galatasaray bir şey yapamadı. Bu bir realite.

Galatasaray'da kimlerin transfer edileceği değil kimlerin takımda kalacağı önemli. Başkanından yedek oyuncusuna... Bunun kararı verilirse gerisi kolay.

Fikret Orman, 'Bizi karıştırmaya çalışıyorlar' diyor. Yahu ben sizi nasıl karıştırabilirim. Sürekli övüyorum.

Bir insan konuşuluyorsa ya başarılıdır ya da başarısız. Şenol Güneş başarılı diye konuşuyoruz. Bunda ne var? Aboubakar'a 3.3 milyon Euro, Şenol Hoca'ya 2 milyon Euro! Yetmez. Çok daha fazlasını hak ediyor. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler