Demirkol: "Neden elini öpüyorsun?"

03.04.2017 - 13:44 | Son Güncellenme: 03.04.2017 - 13:44

Mehmet Demirkol, Ntv Spor'daki 'Spor Servisi' programında gündemi değerlendirdi. Ümit Özat'ın Şenol Güneş eleştirilerine katılabileceğini ancak el öpmenin hemen ardından bunların söylenmesini doğru bulmadığını belirten Demirkol, Şenol Güneş'in dış görünüşten bahsetmesinin de yanlış olduğunu söyledi.

Demirkol'un değerlendirmeleri şu şekilde:

“Beşiktaş 3. yıldıza dokundu”

Beşiktaş'ta 3. yıldız göründü hatta Beşiktaş 3. yıldıza dokundu bile... Muhtemelen olacak 3. yıldız ama yeni bir tartışma da çıkacak. Beşiktaş'ın iki şampiyonluğu 1959'dan önce... Helaldir tabii ki ama o zaman diğer takımlar da "Benim şampiyonluklarım nerede?" diyecek ve bu tartışma yeniden alevlenecek.

“Rıza hoca gelseydi atılırdı”

İlk yarıda Ümit Özat'ın dizayn ettiği oyun bize güzel bir futbol izlettirdi. Arı gibi çalıştı Gençlerbirliği... Beşiktaş boşluğu buldu ve golü attı. Şenol Güneş sahanın dışına geldi, Rıza hoca gelseydi atılırdı. Ama Ümit Özat da geldi, o da atılmadı. Ayrıca hakem bence iyi de maç yönetti.

“Ezik diyorsun, elini öpüyorsun”

Kariyerinin büyük bölümünde dış görünüşü sebebiyle eleştiriye uğramış Şenol Güneş'in başkasının dış görünüşünden bahsetmesini doğru bulmadım. Ümit Özat'ın Şenol Güneş'in elini öpmesi de bence doğru değil. Sen aynı statüdesin bir kere. Ümit Özat'ın söylediği birçok şey doğru ama 'Ezik' diyorsun, 15 dakika önce de elini öpüyorsun.

Anderson Talisca yorumu…

'Beşiktaş, ari gibi sokuyor' dedim ya, işte o arı Talisca... Talisca 10 numara falan değil. İkinci forvet adeta. Beşiktaş 4-4-2 oynuyor çünkü...

“Yürüyecek halleri yok”

Başakşehir'in yürüyecek hali yok. Acayip düştüler. Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarı takımlarını son 20-30 yılın en kötüsü görüyor ama biri üçüncü biri dördüncü... Bu mu Anadolu takımlarının iyiliği...

Trabzonspor değerlendirmesi…

Trabzonspor'da asıl önemli olan Yusuf-Olcay bağlantısı... Yusuf'un çok yüksek yeteneği var. Olcay da çok akıllı bir çocuk. Onlar olmayınca Trabzonspor'un eksilmesi çok normal. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler