Demirkol’dan Fatih Terim tespiti: İyi gitmiyor

02.05.2021 - 01:44 | Son Güncellenme: 02.05.2021 - 01:49

Ünlü yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Dergi'nin Youtube kanalında Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Konyaspor maçındaki performansından yola çıkarak bir analizde bulundu.

Demirkol’dan Fatih Terim tespiti: İyi gitmiyor

AJANSSPOR-HABER

 

Yorumcu Mehmet Demirkol, Socrates Derginin Youtube kanalında Galatasaray-Konyaspor maçını değerlendirirken Fatih Terim ile ilgili de tespitlerde bulundu.

 

"Galatasaray çözüm bulamadı"

Galatasaray’ın karşılaşmada çözüm bulamadığını ifade eden Demirkol, “Göztepe ve Antalya müsaade etti, başka planı vardı ama uygulayamadı. Konya öyle değil, orta sahayı almak istedi zaman zaman ama Galatasaray müsaade etmedi, bu bir avantaj" dedi.

 

"Çizgiye inmeleri gerek"

Galatasaray'ın hücumda çizgileri kullanmadığı için zorlandığını belirten Demirkol konuşmasına şöyle devam etti: "Olmayan da bir şey var; kalenin ortasından ceza sahası ön çapraz köşelerinden geçen ve iki tane çizgi çek. Bunları birleştir, üçgen yap. Galatasaray burada hücum ediyor, bunun dışına çıkmıyor. Çizgiye inip mutlak döndürmesi lazım savunmayı. O yüzden de bulamadı pozisyon. Fatih hoca bol bol şut çekme çözümünü buldu, bir tanesinde de sekip gol oldu.”

 

 

"Terim gelecek ile ilgili bir şey söylemiyor"

Fatih Terim’in iyi gitmediğini bildiren Mehmet Demirkol, “Fatih hocanın, bize hep geleceği anlatan bir teknik direktörün bu kadar geçmişten bahsediyor oluşu ve gelecek ile ilgili hiçbir şey söylemeyişi çok tedirgin edici. Bu teknik direktörlük açısından iyi bir gidişat değil" diye konuştu.

 

"Gençlerbirliği maçında her şey olabilir"

Galatasaray'ın teknik adamının sezona iyi başladığını, yeni yardımcılarının hocada bir yenilenme yaptığını düşünüdüğünü söyleyen yorumcu, ancak işlerin daha sonra düzgün gitmediğini söyledi. Demirkol şöyle konuştu: "Fatih hocanın da futbol zekasına ihtiyacımız var ama iyi gitmiyor, bunu söyleyebilirim. Gençlerbirliği ve Galatasaray açısından ne oynayabileceğini tahmin edemiyorum. Kolay maç değil, her şey olabilir. Gençlerbirliği maçından Galatasaray 3 puan alırsa, Beşiktaş derbisinde bambaşka senaryo olabilir. Beşiktaş kesin şampiyon olacak demiyorum ama net favorisi ligin. Sadece puan olarak değil, oyun olarak da favorisi."

Senin için hazırladığımız haberler