Demirören aday oluyor; ama

03.10.2019 - 00:25 | Son Güncellenme: 02.10.2019 - 21:28

Demirören aday oluyor; ama

Beşiktaş’ta kongre kulisleri ısınıyor. Fikret Orman adaylık konusunda kesin kararını vermedi. Eski başkanlardan Yıldırım Demirören ise Başkan adaylığı için farklı bir formül geliştirdiği iddia edildi.  Ancak bu Demirören ailesinin aday olmayacağı anlamına gelmiyor.

İşte yaşanan yeni gelişmeler...

Yıldırım Demirören’in kardeşi Tayfun Demirören aday olmaya karar verdi. Tayfun Demirören bir süre yurtdışında yaşamıştı.

 

Listesinde ise daha önce Yıldırım Demirören yönetiminde yer alan Ertunç Soğancıoğlu, Şeref Yalçın, Cengiz Zülfikâroğlu’nun yer alması bekleniyor.

Fikret Orman aday olacak mı?

Siyah-beyazlı takımın asbaşkanı Deniz Atalay, TRT Spor'a yaptığı açıklamada Fikret Orman'ın seçimde aday olmayacağını açıkladı.

Atalay yaptığı açıklamada, "Fikret Orman, seçimde aday olmayacak. Paralar nerede diyorlar. Yahu sponsoru bulan, paraları bulan, oyuncu satıp, para kazandıran zaten Fikret Orman. Sanki geldiğimizde acayip bir para vardı da nerede diye soruyorlar. O parayı bulan zaten Fikret Orman." dedi.

Deniz Atalay'ın diğer açıklamaları şu şekilde:

Üçüncü şampiyonluğu alalım, dördüncü şampiyonluğu alalım... Bunu çok istiyordu başkan. Kadro değeri 90 milyon eurolara çıkınca taraftarın hoşuna gidiyor tabii. Paralar nerede deyince ben de bakıyorum, nerede olduğu belli. Alınan olumsuz sonuçlardan dolayı Beşiktaşlı taraftarlardan tepki oluştu. Belki taraftarların istediği bir hoca gelirse bu tepki değişir.

"Fikret Orman'sız döneme hazırlıklı olsunlar"

Taraftarlar Fikret Orman'sız bir Beşiktaş'a hazır olmalı. 2012'de biz çıktığımız neredeyse aday yoktu. Bugün böyle başkan adayları çıkıyorsa, Beşiktaş iyi noktalara geldiği için.

Senin için hazırladığımız haberler