Deneyimli hocadan "Fenerbahçe'yi seçerek yanlış karar verdi" yorumu!

05.09.2024 - 17:56 | Son Güncellenme: 05.09.2024 - 18:22

EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun yeni transferleri Devon Hall ve Nicolo Melli hakkında oyuncuların eski koçu Ettore Messina'dan çarpıcı ifadeler geldi.

Deneyimli hocadan "Fenerbahçe'yi seçerek yanlış karar verdi" yorumu!

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun yeni transferleri Devon Hall ve Nicolo Melli hakkında eski koçları Ettore Messina önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'ye İtalyan devinden iki transfer

Fenerbahçe, yaz aylarında Olimpia Milano forması giyen Devon Hall ve eski oyuncusu Nicolo Melli'nin transferlerini erkenden açıklamıştı.

Beklentiler uyuşmadı, yıldız oyuncu Fenerbahçe'ye döndü

Olimpia Milano'nun deneyimli koçu Ettore Messina, takımdan ayrılan deneyimli uzun Melli için "Nicolo Melli bize çok şey katmış harika bir oyuncu, bizim için önemli bir isimdi. Hayatta karşılıklı olarak beklentilerin, bakış açılarının uyuşmadığı zamanlar olabiliyor ve sonuç olarak biz de yollarımızı ayırdık. Hem spor dünyasında hem de iş dünyasında bu tür durumlar ne ilk ne de son kez yaşanmıyor." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Ergin Ataman'ı yıkmak için "Süper Takım" kurdular!
Habere Git

5 yıl sonra Fenerbahçe'ye geri döndü

2017-2019 yılları arasında da sarı lacivertli formayı giyen 33 yaşındaki İtalyan yıldız, 3 yıllık Olimpia Milano deneyiminin ardından bu yaz Fenerbahçe'ye dönmüş oldu.

"Fenerbahçe'yi seçmesi yanlış bir karardı"

Öte yandan Fenerbahçe'ye katılan 29 yaşındaki Amerikalı kısa Devon Hall'un ayrılığını da yanlış bir karar olarak nitelendiren, EuroLeague şampiyonu koç "Devon Hall'ın bizimle kalmasını isterdik ama yanlış bir karar verdi." dedi.

EuroLeague'de 93 maça çıktı

Temsilcimizle 2 yıllık sözleşme imzalayan Hall, son üç sezonda Olimpia Milano forması ile EuroLeague'de 93 maça çıkarken; 8.8 sayı, 2.5 ribaunt, 2.1 asist ortalaması tutturdu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Furkan Korkmaz'ın yeni takımını mağlup etti
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler