(YAZILI ÖZET) Fatih Karagümrük - Gaziantep FK maç sonucu: 0-3

Ali Bozkurt
23.12.2023 - 17:35 | Son Güncellenme: 23.12.2023 - 17:58

Trendyol Süper Lig 18. hafta mücadelesinde Fatih Karagümrük sahasında Gaziantep FK ile karşılaştı. Maç konuk ekibin 3-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. İşte özet, goller ve detaylar..

(YAZILI ÖZET) Fatih Karagümrük - Gaziantep FK maç sonucu: 0-3

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. 18. hafta mücadelesinde Fatih Karagümrük sahasında Gaziantep FK ile karşılaştı. Maç konuk ekibin 3-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Maçta gol perdesini Denis Draguş açtı 

Fatih Karagümrük - Gaziantep FK maçında gol perdesini konuk ekipten Denis Draguş açtı. Ev sahibi takımın uzaklaştırmak istediği topta araya girerek topun sahibi olan Rumen forvet penaltı noktası üzerinden köşeye vurduğu topu ağlarla buluşturdu ve takımını 27.dakikada 1-0 öne geçirdi.

Maçta ilk yarıda tek gol çıktı 

Fatih Karagümrük - Gaziantep FK maçının ilk yarısında tek gol çıktı. Konuk ekip 27. dakikada Deniz Draguş'un attığı golle soyunma odasına 1-0 üstün giren taraf oldu.

Denis Draguş verdi, Max Gradel attı 

Gaziantep FK ikinci yarıya golle başladı. Denis Draguş'un kazandığı topta sol tarafta boş olan Max Gradel topla buluştu. Fildişi Sahilli futbolcu sol çaprazdan ceza sahasına girerek kaleciyle karşı karşıya kaldı ve 49. dakikada topu ağlara göndererek takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Gaziantep FK'nın üçüncü golünü ise 87. dakikada Nicolas N'Koulou attı. Güneydoğu ekibi bu golle karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Fatih Karagümrük ligde üç haftadır kazanamıyor

Fatih Karagümrük, Süper Lig'de üç haftadır kazanamıyor. İstanbul ekibi sırasıyla Antalyaspor ve Galatasaray maçlarından sahadan puansız ayrılırken son olarak Gaziantep FK'ya 3-0 mağlup oldu ve seri 3 maça çıktı.

Gaziantep FK ligde üç hafta sonra galip geldi 

Gaziantep FK, Süper Lig'de 3 hafta sonra üç puanla tanıştı. Gaziantep ekibi, Ankaragücü, Kasımpaşa ve Trabzonspor maçlarından puansız ayrılırken deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 3-0 yenerek seriye son vererek 4. hafta sonunda üç puanla tanıştı. 

Fatih Karagümrük'ün ligdeki durumu 

Fatih Karagümrük, Süper Lig'de 18. hafta sonunda 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak 17 puanla 15. sırada yer alıyor.

Gaziantep FK'nın  ligdeki durumu 

Gaziantep FK, Süper Lig'de 18. hafta sonunda 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 10 mağlubiyet alarak 19 puanla 13. sırada yer alıyor.

Fatih Karagümrük, Samsun deplasmanına gidiyor 

Fatih Karagümrük, Trendyol Süper Lig 19. hafta maçında deplasmanda Samsunspor'a konuk olacak.

Senin için hazırladığımız haberler