Galatasaray, Denis Suarez'i gündemine aldı

24.07.2022 - 11:54 | Son Güncellenme: 24.07.2022 - 12:00

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da orta saha için La Liga ekibi Celta Vigo'da forma giyen İspanyol oyuncu Denis Suares'in ismi gündeme geldi.

Galatasaray, Denis Suarez'i gündemine aldı

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da tamamladı. Sarı kırmızılılar, çalışmalarına İstanbul'da devam ediyor. Avusturya kampında oynanılan hazırlık karşılaşmalarında alınan olumsuz sonuçlar Okan Buruk'u harekete geçirdi. Yönetime transfer listesini sunan Buruk, orta saha bölgesine acil takviye istedi.

G.Saray, Denis Suarez'in menajeriyle görüştü

Fotomaç'ın İspanyol gazetesi AS'tan derlediği habere göre, Galatasaray Denis Suarez ile ilgileniyor. Suarez'in menajeri Oscar Grau, Galatasaray ile temaslarda bulundu. Galatasaray'ın önceliği Evander olsa da Suarez için sarı kırmızılı yönetim girişimlerini sürdürüyor.

2 yıl sözleşmesi var

Suarez'in İspanyol ekibinde 30 Haziran 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Orta saha oyuncusunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro...

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Grillitsch transferinde müjde!
Habere Git

Dev kulüplerde forma giydi

Geçtiğimiz sezon Celta Vigo formasıyla İspanya La Liga'da 38 karşılaşmada görev aldı. İspanyol orta saha 2021-2022 sezonunda 4 gol 5 asistlik performans sergiledi. Barcelona forması ile kupalar kazanan Suarez, 71 kez Katalan ekinin formasını terletti. Denis Suarez Mancester City, Barcelona, Arsenal, Villareal, ve Celta Vigo formalarını giydi.

Senin için hazırladığımız haberler