"Deniz Aytekin emekli olmalı"

13.04.2020 - 16:38 | Son Güncellenme: 13.04.2020 - 16:39

Koronavirüs salgını sebebiyle futbola verilen arada Almanya'da hakemlerle futbolcular konsol oyununda karşılaşıyor. Türk kökenli Alman hakem Deniz Aytekin ilk maçta kazandı. İşte ikinci maçta elde ettiği sonuç...

Almanya Ligi'nde 2019 yılının en iyi hakemlerinden biri olarak gösterilen Deniz Aytekin, koronavirüs sebebiyle verilen zorunlu arada futbolcularla konsol oyunlarında karşı karşıya gelmeye devam ediyor.

Deniz Aytekin, konsol oyununda bu kez kaybetti

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Darmstadt takımının forvet oyuncusu Felix Platte ile karşılaşan Deniz Aytekin, rakibiyle oynadığı online oyunu 5-0 kaybetti. Aytekin'in meslektaşı Daniel Schlager de Luca Bernhard'a 5-1 kaybetmişti.

Deniz Aytekin ilk maçta kazanmıştı

Aytekin ve Schlager'e kimse şans tanımıyordu. Deniz Aytekin daha önce Gladbach'ın yıldız ismi Jonas Hofmann'ı 2-1 yenmişti. Bu arada, Platte maçın ardından Deniz Aytekin'e esprili bir göndermede bulundu.

Platte: "Deniz Aytekin emekli olmalı"

Platte, "Sayın Aytekin emekli olmalı. Maç onun açısından biraz sinir bozucu oldu. Ama kendisini hakem olarak sahada başarılı buluyorum" diye konuştu. Ancak; FIFA20 konusundaki göndermesi Alman basınında öne çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler