Deniz Gül'den havalimanında samimi itiraf
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Porto'dan Galatasaray'a transfer olan Deniz Gül, İstanbul'a iner inmez havalimanında açıklamalarda bulundu. Genç futbolcu, sarı-kırmızılı takıma transferinin çocukluk hayali olduğunu söyledi.

Son 5 Haber

Gaziantep FK'de görüşülen hoca olmadı, ibre Mehmet Topal'a döndü

Ferrari’den Monza’da BÜYÜK motor hamlesi!

Daha önce Galatasaray'ın da ilgilendiği genç golcü Strasbourg'a kiralandı

Galatasaray'ın teklifi kabul edildi! Genç futbolcu İstanbul'a davet edildi

Premier Lig ekibi Sacha Boey için devreye girdi!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Galatasaray, Porto'dan milli futbolcu Deniz Gül'ü kadrosuna kattı.
Milli futbolcu, Galatasaray'a transferi için salı günü saat 14.00 sularında İstanbul'a geldi.
Deniz Gül, İstanbul'a gelmesinin ardından havalimanında açıklamalarda bulundu.
Çocukluk hayalim
22 yaşındaki futbolcu, "Taraftarın ve atmosferin inanılmaz olacağını biliyorum. Onlarla bir an önce kavuşmayı iple çekiyorum." dedi.
Deniz Gül, "Çocukluk hayalim bugün gerçek oluyor. Bir an önce başlamak istiyorum." sözlerini sarf etti.
Artık önemsemiyorum

"Adı başka Türk kulüpleriyle de anıldı. Teklif aldı mı?" sorusuna cevap veren genç futbolcu "Bilmiyorum, artık önemsemiyorum. Burada olduğum için çok mutluyum." diye konuştu.
Deniz Gül'ün performansı
Deniz Gül, profesyonel kariyeri boyunca toplam 120 resmi karşılaşmada görev aldı. Milli futbolcu bu mücadelelerde 26 kez rakip fileleri havalandırdı. Takım arkadaşlarına 6 gol pası veren forvet, kariyerinde toplam 32 gole doğrudan katkı sağladı.
