Deniz Kadah'ın geleceği belli oldu! Antalyaspor ile...

15.05.2018 - 16:28 | Son Güncellenme: 15.05.2018 - 16:28

Deniz Kadah'ın geleceği belli oldu! Antalyaspor ile...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un forvet oyuncusu Deniz Kadah'ın takımdaki geleceği belli oldu.

Süper Lig’in tamamlanmasına 1 hafta kala kümede kalmayı garantileyen Antalyaspor, iç transfere yönelirken, takımın en golcü ismi olan Deniz Kadah ile anlaşma sağlayamadı.
Süper Lig’de geçirdiği zor sezonun ardından kümede kalmayı başaran Antalyaspor, sözleşmesi tamamlanan 10 futbolcuyla görüşmelere başladı. Tüm futbolcularla masaya oturan Kırmızı-Beyazlılar, takımın en golcü ismi olan Deniz Kadah’la anlaşmayı başaramadı. Yıllık 800 bin Euro’ya oynayan Deniz Kadah’a gelecek sezon için 400 bin Euro teklif eden Antalyaspor, başarılı futbolcunun olumsuz yanıtıyla karşı karşıya kaldı.

Antalyaspor ile yollarını ayırıyor

Tarafların ortay koyduğu miktarların arasında büyük fark oluşunca görüşmeler de tıkandı. 32 yaşındaki futbolcu, son hafta oynanacak Alanyaspor maçının ardından takımla yollarını ayırmayı planlıyor.

Antalyaspor’da forma giydiği 2 sezonda 60 maça çıkan ve 20 kez gol sevinci yaşayan Deniz Kadah, bu sezon da 25 maçta 9 kez fileleri havalandırmayı başardı.

(AJANSSPOR ÖZEL / KORAY GEÇGEL)

Deniz Kadah kimdir?

Deniz Kadah Alman-Türk futbolcudur. Antalyaspor forması giymektedir.

Kadah, futbola FC Langwedel'de başladı. FC Verden 04'a geçen futbolcu, Ocak 2005'te Rotenburger SV'ya transfer olup, 2005-06 sezonunda A kadroya yükseldi.

Rotenburger SV'da geçirdiği bir sezondan sonra TuS Heeslingen'e transfer oldu. Bu takım ile beşinci seviye olan Niedersachsenliga'nın Güney grubunun şampiyonu olarak Oberliga Nord'a yükseldiler. Kadah, attığı 13 golle bu başarıya katkıda bulundu. Sezon sonunda üçüncü lig Regionalliga'da mücadele eden VfB Lübeck'e transfer oldu.

2008-09 sezonunda Fortuna Düsseldorf'a transfer oldu. Burada 23 maçta 3 gol atarak, lig ikincisi olarak 2. Bundesliga'ya çıkma başarısı gösterdi. Aynı sezon bölgesel lig NRW-Liga'da mücadele eden ikinci takımda da 8 maçta 4 gol atarak, bir başka ikincilik yaşayıp, bu takımla da dördüncü lig Regionalliga West'e yükseldi. Sonraki sezon yine iki takımda birden mücadele ediyordu. Ancak sezonun ikinci yarısında sakatlıklar nedeniyle forma giyemedi. Sezon sonunda takımdan ayrılan futbolcu, 2010-11 sezonunu ilk yarısını takımsız geçirdi.

2011'in başnıda dördüncü ligdeki FC Oberneuland'a transfer oldu. 15 maçta 2 gollük performans gösteren futbolcu takımının küme düşmesini engelleyemedi. Sonraki sezon ise dördüncü ligde mücadele eden eski takımı VfB Lübeck'e geri döndü. İlk hafta VFC Plauen'e attığı üç golle iyi başlayan futbolcu, sonraki hafta bu sefer FC Energie Cottbus II'ye hat-trick yaptı. Kasıklarındaki ağrı nedeniyle 4,5 ay sahalardan uzak kalsa da 23 maçta attığı 14 golle takımın en golcü ismi oldu.

Uzun süre boyunca Rıza Çalımbay tarafından transferi talep edilen Deniz, 2013-14 ara transfer döneminde Çaykur Rizespor ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. 14 Şubat 2014 tarihinde ise tam 11 maçtır galibiyet göremeyen Çaykur Rizespor'un Gaziantepspor maç kadrosunda olan Kadah, oyuna sonradan dahil olmuş ve bu maçta 2 gol atarak takımının 5-1 galip gelmesini sağlamıştır.

2016-17 sezonu başında Çaykur Rizespor'dan Antalyaspor'a bedelsiz olarak transfer olmuştur.

 

Senin için hazırladığımız haberler