Deniz Türker: "Şenol Güneş hakkında çıkan bu haberler kesinlikle yalan"

23.10.2018 - 16:24 | Son Güncellenme: 23.10.2018 - 16:24

Beşiktaş kulübü, Şenol Güneş, Tolgay Arslan ve Oğuzhan Özyakup hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Beşiktaş kulübü, Şenol Güneş, Tolgay Arslan ve Oğuzhan Özyakup hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. 

"Dün; Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ve futbolcularımız hakkında bazı televizyon programlarında ödemeler ve sözleşmelerle ilgili yapılan yorumların gerçeği yansıtmadığı açıklamamızın ardından, bugün, gazetelerde Oğuzhan Özyakup ve Tolgay Arslan ile ilgili iddialara yer verilmiştir.

Bu iddiaların doğru olmadığını tekrar eder, taraftarlarımızın Lig ve Avrupa'daki önemli maçlarımız öncesinde basın yayın organlarında yer alan bu tür asılsız haberlere itibar etmemesini rica ederiz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK"

Şenol Güneş'in menajeri Deniz Türker'den açıklama

Konuyla ilgili Şenol Güneş'in menajeri Deniz Türker, Ajansspor'a özel açıklamalarda bulundu.

Türker'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Şenol Güneş hakkında çıkan bu haberler kesinlikle yalan. Şenol Güneş yakında bu haberler ile ilgili bir basın toplantısı yapacak. Şenol Güneş milliyetçi bir insandır. Kur farkını kendisi de zaten kabul etmiştir." ifadelerini kullandı.

Oğuzhan Özyakup çıkan haberler ilgili konuştu

Oğuzhan Özyakup'ta çıkan haberler hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Son günlerde üst üste yapılan haberler sonrası zorunlu açıklamamdır:

Televizyon ve gazetelerde hakkımda konuşulan ve yazılan para ile ilgili bütün haberler YALAN!DIR!

Bugüne kadar hiç kimseyle para konusunda yazıldığı gibi hiçbir konuşma yapmadım yapmam da! Sadece Beşiktaş taraftarı değil beni tanıyan herkes benim öyle bir karaktere sahip olmadığımı bilir. 

Ülkeme bugüne kadar ve bundan sonra da her şekilde destek veren ve verecek bir vatansever olarak tabii ki TL sözleşmesi konusunda ben de üstüme düşen görevi yerine getireceğim.

Bugüne kadar da kulübümle kur ya da sözleşmemi TL'ye nasıl çevireceğimiz konusunda hiç konuşmadım. 

Çünkü kulübümüz de ülkemiz gibi zor finansal bir dönemden geçerken bizlerden bir ricada bulundu ve bir yıl öncesinden kalma alacaklarım dahil olmak üzere içeride en çok alacağı olan futbolcu olmama rağmen kulübüme 'benim ödemelerimi sonra da almamın bir sorun olmadığını' söyledim ve bu konuda anlaştık.

Feda sezonundan bugüne kadar takım olarak zor dönemleri de şampiyonlukları da, bireysel performans olarak iyi zamanlarımı da kötü dönemlerimi de birlikte atlattığım, hepsinden önemlisi içinde büyüdüğüm takımım da 7. senemde benimle ilgili yapılan yalan ve maksatlı haberlere Beşiktaş taraftarının inanmayacağını biliyorum.

Hakkımda yapılan bu tarz haberler ile ilgili hukuki işlem başlatacağımı da Beşiktaş camiasına saygılarımla bildiririm.

Saygı ve sevgilerimle.

Oğuzhan Özyakup

(Şenol Güneş'le ilgili flaş iddia! İmzalamadı, Beşiktaş UEFA karşısında zor durumda kaldı...)

(Tolgay Arslan'dan Beşiktaş'a ihtarname! 30 gün içinde...)

Senin için hazırladığımız haberler