Deniz Türüç, Galatasaray'a transfer olacak mı? Başkan Bedir açıkladı!

29.05.2019 - 20:14 | Son Güncellenme: 29.05.2019 - 17:18

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Deniz Türüç, Mensah ve Kana Bıyık'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Bedir, Deniz Türüç için gündeme gelen Galatasaray iddialarını da cevapladı. 

TRT Spor'a konuşan Kayserispor Başkanı Erol Bedir'in açıklamaları şu şekilde:

Deniz Türüç'e teklif var mı?

Herhangi bir transfer teklifi ne içeriden ne dışarıdan gelmedi ancak yetkisiz menajerler ile görüşmeleri oluyor. Haber niteliğinde olacak her hangi bir transfer teklifi yok. Oyuncudan da bana gelen bir şey yok. Tabii ki hedefleri doğrultusunda onlar da daha iyi takımlarda oynamak isterler. O da bana 'siz istediğiniz sürece burada kalabilirim' dedi. Bir çıkış maddesi var. 10 milyon Euro serbest kalma maddesi var. Bize sormadan bu ücret ödendiği taktirde gidebilir.

Mensah'ın transfer süreci

Mensah ile Atletico Madrid ile görüşmeler yaptığımızı ve son imzayı atmadığımızı söylemiştik. 2 gün önce 3 yıllık sözleşme imzaladık. Bana göre çok büyük bir olay. Tanınan üst düzey bir oyuncu. Son senesi olduğu için göndermek zorunda kaldılar. Kiraladığımızda 6 milyon Euro demiştik Atletico 10 istemişti bizim de gücümüz yetmemişti sezon başı. Hem Mensah için hem Kayserispor için hayırlısı olsun

Kana Bıyık ile yollar ayrıldı mı?

Sözleşmesi biten oyuncularımızdandı ve teklif yapmadık. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz.

Transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Scout ekibi çalışıyor. 2-3 sözleşmesi biten oyuncumuzla devam etmek istiyoruz. 7-8 oyuncu transferi olabilir. Genel kurul kararı da aldık.

Senin için hazırladığımız haberler