Deniz Türüç, Galatasaray'a transfer olacak mı? Canlı yayında açıkladı!

20.03.2019 - 18:00 | Son Güncellenme: 20.03.2019 - 21:00

Deniz Türüç, Galatasaray'a transfer olacak mı? Canlı yayında açıkladı!

Son dakika haberine göre Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Kayserisporlu Deniz Türüç'ün transferi hakkında flaş açıklama geldi.

Deniz Türüç, Galatasaray'a transfer olacak mı? Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman canlı yayında açıkladı! İşte detaylar...

Yaşar Kemal Uğurlu yorumu

Hikmet Karaman sözlerine Başakşehir'le yaptıkları maçta Yaşar Kemal Uğurlu'nun penaltı pozisyonuna kadar iyi maç yönettiğini ifade ederek başladı. 

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Karaman, şöyle konuştu: 

Zaman çok uzadı. Uzatma süresi bu kadar olmamalıydı.  O sürede biz iki net pozisyon yakaladık. İkinci golü atsaydık, farklı olacaktı. 

Kurallar önemli, dizinden eline değdiğinde penaltıysa tamam. Ama bir iki saat sonra Bursaspor - Galatasaray maçında aynı pozisyonda penaltı verilmedi. 

 

O zaman soru işaretleri oluşuyor. Sonra halk bize 'rakibiniz korunuyor mu?' diye soruyor. Kayseri'de sokakta bana bunu soruyor. Halk duygularına da bakmak önemli.

 

 

Deniz Türüç sözleri...

Hikmet Karaman, Deniz Türüç'ün Galatasaray'a transferiyle ilgili olarak ise şöyle konuştu:

 

Deniz çok yetenekli bir oyuncu. Hem yetenekleri, hem kalitesi hem de kişisel gelişimi açısından çok iyi noktada görüyorum. 

 

Kendini sürekli geliştiriyor. Farklı bir yetenek, kendine olan güveni çok yüksek. 

Bütün oyuncularımızın büyük kulüplerle adının anılması beni mutlu eder.

Cezası sona erdi

İstikbal Mobilya Kayserispor’da cezası nedeniyle forma giyemeyen kaptan Deniz Türüç’ün cezası bitti.

Spor Toto Süper Ligin 25.haftasında oynanan Çaykur Rizespor maçında gördüğü sarı karta cezalı duruma düşen ve Medipol Başakşehir maçında forma giyemeyen Deniz Türüç, cezasını tamamladı.

Cezasını tamamlayan başarılı oyuncu ligin 27.haftasında deplasmanda oynanacak olan Demir Grup Sivasspor maçında yeniden formasına kavuşacak.

Medipol Başakşehir maçında yokluğu hissedilen Deniz Türüç’ün yeniden dönmesi teknik heyeti sevindirdi.

Lige verilen milli arada A Milli takım kampına katılmak için İstanbul’a giden Deniz Türüç gün içinde Riva Tesislerine giderek kampa katılacak.

Senin için hazırladığımız haberler