Deniz Türüç: "Hollanda'da çoğu kulüp maaşımı karşılayamaz"

22.12.2020 - 19:41 | Son Güncellenme: 22.12.2020 - 19:46

Başakşehir forması giyen başarılı oyuncu Deniz Türüç, Avrupa kulüplerinin takibinde. Başarılı oyuncu Hollanda basınına açıklamalarda bulundu.

Deniz Türüç: "Hollanda'da çoğu kulüp maaşımı karşılayamaz"

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Hollanda alt yapısından yetişen ve sezon başında kiralık olarak Fenerbahçe'den Başakşehir'e transfer olan Deniz Türüç, Hollanda basınından Voetbal International'e konuştu.

Milli oyuncu Voetbal International'e yaptığı açıklamada, hedefinin üst düzey bir avrupa kulübünde oynamak olduğunu dile getirdi. Türüç "Başakşehir'de kiralık oynuyorum. Fenerbahçe ile 1,5 yıllık sözleşmem var. Yaz aylarında sözleşmem yenilenecek ya da başka bir kulübe satılacağım. Avrupa'da üst düzey bir ligde yer alan kulüpte oynamak harika olur. Ya da Fenerbahçe'ye geri dönüp Fenerbahçe'nin Süper Lig şampiyonu olması için katkıda bulunurum. Fenerbahçe büyük ve güzel bir kulüp. Ve bu sezon şampiyon olurlarsa, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaklar. Şampiyonlar Ligi deneyimini bu sene yaşadım, harika bir tecrübe diyebilirim. Yani geleceğimle ilgili birçok senaryo var" ifadeleri kullandı.

"Bakın, nerelere geldim"

"Türkiye'de yaşamaktan mutlu olduğunu ifade eden 27 yaşındaki futbolcu Deniz Türüç, Hollanda'da çoğu kulübün maaşını karşılamayabileceğini iddia etti. Türüç "Hollanda'ya dönebilirim ama üst düzey takımlara. Çünkü kazandığım maaşı pek çok kulüp ödeyemez. Her şartta kendime fazlasıyla güveniyorum. Bakın nerelere kadar geldim. Hollanda'dan genç yaşta ayrıldım ama şu an ailemle ve kariyerimle çok mutluyum" değerlendirmesinde bulundu.

Milli oyuncu Deniz Türüç, son olarak Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'ın Başakşehir'i 4-1 yendiği karşılaşmada takımının tek golünü frikikten kaydetti. Milli futbolcu bu golle İngiliz devinin 10 yıldır frikikten gol yememe serisini bitirmişti.

Senin için hazırladığımız haberler