Deniz Türüç transferi bitti!

02.08.2019 - 22:49 | Son Güncellenme: 02.08.2019 - 20:14

Ersun Yanal yönetimindeki Fenerbahçe, Kayserispor'dan Deniz Türüç'ü kadrosuna kattı.

Fenerbahçe, Kayserispor'la Deniz Türüç'ün transferi konusunda anlaşma sağladı.

Buna göre Fenerbahçe, Kayserispor'a 3,5 milyon Euro bonservis ödeyecek. Yıldız futbolcu 3 yıl Fenerbahçe forması altında mücadele edecek ve yıllık 1.5 milyon Euro net ücret kazanacak.

Erol Bedir: ''Deniz'in Fenerbahçe ile anlaştığını ve işin bittiğini öğrendik"

Erol Bedir, konuk olduğu TRT Spor'da konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

''Deniz Türüç kimle anlaşırsa bizim için problem olmaz demiştik. Deniz'in Fenerbahçe ile anlaştığını ve işin bittiğini öğrendik. Hiç birşey bilmiyorum 3 kulübe aynı rakamı vermiştik. Hepsiyle prensipte anlaştık. Yarına kadar süreç tanıdık. Bugün aldığımız bilgilerde Deniz'in Fenerbahçe ile kesin anlaştı. Her halde 1 - 2 saat sonra veya yarın açıklama yapılır."

''Bütün kulüplere aynı rakamları söyledik''

''Bütün kulüplere aynı rakamları söyledik. Bahsettiğimiz kulüpler borsaya açık kulüpler. o yüzden bilmeme imkan yok bazı detayları. Gündem oluşturmak istemiyorum. Anlaşmış olan takıma hayırlı olsun. Deniz'e bundan sonraki spor yaşamında başarılar diliyorum. Karakterli bir çocuk. Yönetici arkadaşlarımızın 3-4 tanesi yurt dışındalar, artık transferi hızlandırmamız lazım. Normal şartlarda Mensah defteri kapandı. Deniz'in 1 senesi kalmıştı, Mensah ile hala 3 yıl var. Deniz'in önceliği vardı. Mensah ve Deniz'in ikisinin birden gitme ihtimali yok"

"Mensah'ın gitme ihtimali %1 bile değil''

"Mensah'ın gitme ihtimali %1 bile değil. 3-4 oyuncumuza teklifler var. Ama bu teklifleri değerlendirirken sadece para olarak bakmıyoruz. Biz ligde mücadele edeceğiz. Hocamızın sistemini oturtmaya çalışırken adam satmamız yanlış olur ama her zaman açık kapı var. Chery'i çok seviyoruz takımımızda görmek isteriz. En büyük problemimiz çocuklarının okul durumu. Chery ailesine çok bağlı olduğu için çocuklarının okula gidebileceği bir yere gitmek istiyor. Ankara veya İstanbul ancak bu durumu çözersek Chery'i isteriz."

Senin için hazırladığımız haberler