Kayserispor, Deniz Türüç'ü transfer etti | Transfer Haberleri

Orhan Gülek
29.12.2021 - 22:16 | Son Güncellenme: 29.12.2021 - 22:44

Son dakika transfer haberleri... Kayserispor, Deniz Türüç için Başakşehir ile kiralık olarak anlaşmaya vardı. İşte tüm detaylar...

Kayserispor, Deniz Türüç'ü transfer etti | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'de ilk devreyi sahasında 3-0'lık Sivasspor galibiyetiyle tamamlayan Kayserispor'da gündem transfer. Sivasspor maçı sonrasında, "Ben ilk 5 içerisinde yer almalıyım. Net. Transfer döneminde de bunu isteyeceğim" diyen teknik direktör Hikmet Karaman'ın restini gören Kayserispor, transferleri art arda yapmaya devam ediyor.

Kayserispor, Deniz Türüç için Başakşehir ile anlaşmaya vardı

İlk olarak Karagümrük'ün İtalyan yıldızı Andrea Bertolacci'yle anlaşan kırmızı-siyahlılar, bugün de eski oyuncusu Deniz Türüç için Başakşehir ile kiralık olarak anlaşmaya vardı.

İlgini Çekebilir
Hikmet Karaman Kayserispor yönetimine resti çekti!
Habere Git

Kayserispor'un transfer yasağı kalkması gerekiyor

Öte yandan 12 Ocak'ta başlayacak olan ara transfer dönemi öncesi Kayseri ekibinin transfer yasağını kaldırması gerekiyor.

İlgini Çekebilir
Bertolacci transfer yasağına takıldı
Habere Git

Deniz Türüç'ün performansı

2019 yılında Kayserispor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Hollanda doğumlu Türk futbolcu Deniz Türüç, geçen yıl Medipol Başakşehir'e kiralanmıştı. Sezon başında İstanbul temsilcisi ile 2024 yılına kadar sözleşme imzalayan 28 yaşındaki futbolcu, A Milli Futbol Takımı'nın formasını da 11 kez terletirken 2 gol kaydetti. Bu sezon ise Başakşehir ile toplam 17 karşılaşmaya çıkan Türüç, 2 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler