Deniz Türüç'ten transfer ve milli takım açıklaması!

13.03.2017 - 16:08 | Son Güncellenme: 13.03.2017 - 16:08

AJANSSPOR ÖZEL HABER - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’un orta saha oyuncularından Deniz Türüç, Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtladı. Sarı-kırmızılı futbolcu, Beşiktaş maçının yanı sıra kariyer planlamaları hakkında da önemli açıklamalar yaptı.

İşte Deniz Türüç’ün Radyospor’a yaptığı o özel açıklamalar :

“Beşiktaş maçında 2 puan kaybettik”

Bizim adımıza çok iyi bir maç oldu. 3 puanla sonuçlandırmak isterdik ama alamadık. Maçtan önce 1 puana herkes imzasını atardı. Maçın gidişatına bakarsak herkes üzgün. 2 puan, ekstradan kaybetmiş olduk. Kazanabileceğimiz bir maçtı.

“Tesadüfen 1 puan almadık”
Bence Beşiktaş, ofansif açıdan biraz daha güçlü. Her şeye rağmen bizi bayağı zorladı. Eksikleri vardı. Quaresma ve Gökhan yoktu. Beşiktaş çok iyi bir takım. Dün de gördük. Bizim takım geri çekilmedi. Kendi oyunumuzu oynadık. İstediğimiz oyunu oynayabildik. Tesadüfen 1 puan almadık.

“Karşımızda kim olursa olsun farketmiyor”
Adriano müthiş bir futbolcu. Bütün dünya bunu biliyor. Kimlere karşı oynamadı ki. Çok büyük bir oyuncu. Biz, güzel bir çıkış yakaladık. Çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Karşımızda kim olursa olsun farketmiyor. Her şey bize bağlı. Maça nasıl hazırlandığın önemli. Adriano ya da başka bir rakip önemli değil.

“Kayserispor, köklü bir değişim yaşadı”
Sergen Yalçın geldi ama bir tek o değişmedi. Kulüp komple değişti. Başkan, yönetici, futbolcu… Köklü bir değişiklik oldu. Paralar ödendi. Sergen hoca da çok tecrübeli. Her şeyin en iyisini anlıyor. Hocamızdan çok memnunuz. Gidişatımız çok iyi. İnşallah devamı gelir.

“Sergen hoca bana özgüven aşıladı”
Bana kişisel katkısı da oldu. Kanatlardan orta sahaya aldı. Kanatta oynayabilirsin ama senin yerin orası değil dedi. Özgüven buldukça istediğim işleri yapıyorum. Hoca geldikten sonra gol attım, asist yaptım.  Herkese, kendisini geliştirebilmek için bir şeyler söylüyor. Özgüven aşılıyor. Benim ne kadar iyi olduğumu söylüyor. “Son vuruş açısından başarılı bir maç çıkar, bunu istiyorum” diyor.

Deniz Türüç’ün Fatih Terim'e mesajı...
Açıkçası, milli takıma çağrılma durumum var. Performansım ortada. 10 asist 5 golle oynuyorum. İyi oynadığıma inanıyorum. Takım olarak çıkış yakaladık ama bizden birilerinin çağrılması lazım diye düşünüyorum. Fatih Terim’in takdiri. Tabi ki çağırırsa çok sevinirim.

Hangi futbolcuları beğeniyor?
Beşiktaş’ın orta sahaları müthiş. Oğuzhan, Talisca, Atiba… Talisca’nın aklı fikri ya şutta ya da asistte. Oğuzhan Özyakup ile arkadaşız. Kalitesini tüm Türkiye biliyor. Transferi hak ediyor tabi. Kıyaslanırsa onunla kıyaslanabilirim. O Talisca, ben de Deniz Türüç’üm. Her takımdan 2-3 oyuncu dikkat çekiyor. Galatasaray’da Sneijder-Bruma var. Fenerbahçe’nin de aynı şekilde. Orta sahalar iyi olmalı. Sergen hoca da aynı şeyi söylüyor. Bizim orta saha da kurulmuş vaziyette.

Kayserispor’dan ayrılacak mı? Transfer açıklaması…
Yaz transfer döneminde her şey olabilir. Benim de bir amacım var. Ama ilk amacım Kayserispor’u ligde tutmak ve milli takıma gitmek. Ama ben de lig bittikten sonra adım atmak isterim. Barcelona’ya hayranlığım var. Önemlisi olan bizim için Kayserispor’dur. Lig bittikten sonra plana göre hareket ederiz. Şu an konuşmak çok erken olur. Menajerimi illa ki arayan olmuştur. Beni şimdi kimse rahatsız etmesin, sezon sonunda konuşuruz dedim.

“Arda Turan’dan böyle bir performans beklemiyordum”
Evet benim bir Barcelona hayranlığım var. Arda Turan’ın bu kadar müthiş bir performans ortaya koyacağını beklemiyordum. Çok iyi uyum sağladı. Benim çok beğendiğim bir oyuncu. Kendisine başarılar diliyorum.

AJANSSPOR ÖZEL HABER
Yasal Uyarı : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler