Deniz Türüç'ün makus talihi

28.11.2020 - 16:16 | Son Güncellenme: 28.11.2020 - 16:20

Fenerbahçe'ye sağ açık olarak transfer olduktan sonra Hasan Ali Kaldırım'ın sakatlığı sonucu sol bek oynamak zorunda kalan Deniz Türüç kiralık olarak geldiği Başakşehir'de de aynı kaderi yaşadı.

Deniz Türüç'ün makus talihi

Ajansspor- Başakşehir'in Fenerbahçe'den kiraladığı Deniç Türüç, Yukatel Denizlispor maçına sol bek olarak çıktı. 

Teknik Direktör Okan Buruk, esas mevkisi sol bek olan Boli Bolingoli ile Fenerbahçe'den transfer edilen Hasan Ali Kaldırım'ı yedek kulübesinde tuttu. Buruk, solbekte formayı Fenerbahçe'den kiralık olarak gelen Deniz Türüç'e verdi. 68. dakikada Hasan Ali'nin oyuna girmesiyle Deniz Türüç esas mevkisi olan sağ açığa geçti. Mevki değişikliği sırasında 3-1 önde olan Başakşehir  uzatma dakikalarında yediği gollerle maçtan 3-3 beraberlikle ayrıldı.

Geçtiğimiz yıl Fenerbahçe'de forma giyen Hasan Ali Kaldırım sakatlık yaşadığı için sarı-lacivertiler bu mevkiyi uzun süre devşirme oyuncularla doldurmuştu. Maçların çoğunda Nabil Dirar forma giyerken sol bekte Deniz Türüç de alternatif isimler arasındaydı. Türüç, Fenerbahçe'nin Trabzonspor deplasmanında 27 dakika, Kayserispor maçında ise 90 dakika sol bek olarak görev yapmıştı.

Başakşehir formasıyla 9 maçta 1 asist yapabilen Deniz Türüç, Şampiyonlar Ligi'nde ise 1 gol asistle oynuyor.

Senin için hazırladığımız haberler