Deniz Türüç'ün transfer süreci neden uzadı? Eski hocası açıkladı!

23.07.2019 - 15:26 | Son Güncellenme: 23.07.2019 - 18:26

Deniz Türüç'ün transfer süreci neden uzadı? Eski hocası açıkladı!

Deneyimli teknik direktör Hakan Kutlu, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transferde gözdesi olan Kayserispor'da forma giyen eski öğrencisi Deniz Türüç hakkında konuştu.

Kutlu, Deniz'in Galatasaray ya da Fenerbahçe'ye olası transferinin neden uzadığını da açıkladı.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hakan Kutlu şu ifadeleri kullandı:

Deniz Türüç 4 sezondur ortaya koyduğu performansla transfer listesinde yer alan, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ilgilendiği bir oyuncu. Deniz Türüç ve Altay Bayandır bu sezon transfer döneminde en çok konuşulan yerli isimler oldular.

Deniz Türüç'ün transfer süreci neden uzadı?

Altay Bayındır transferiyle Fenerbahçe bence olumlu bir hamle yaptı. Deniz, Kayserispor'da bizimle çalıştığı dönemde çıkış yapmıştı. O dönem Deniz'i Galatasaray istemişti. Fakat  Kayserispor o süreçte Deniz'in sözleşmesini uzatmış ve ücretinde de iyileştirme yapmıştı. Deniz'in transferinin uzamasının sebebi Kayserispor'da aldığı ücret olabilir. Deniz'in Kayserispor'da 1 milyon Euro üzerinde ücret kazandığını biliyorum. Deniz, Fenerbahçe'ye ya da Galatasaray'a transfer olursa Kayserispor'dan aldığı ücretten daha fazla isteyebilir.

'Deniz hangi takıma giderse gitsin başarılı olur'

Deniz yetenekleriyle hangi takıma giderse gitsin başarılı olabilir. Deniz şampiyonluğa oynayan takımlara transfer olabilirse kendisi için çok farklı olacaktır. Deniz şut atabilen, orta yapabilen ve patlayıcı gücü yüksek olan bir oyuncu. Deniz, çağımızın futbolunu oynamaya çalışan bir takım oyuncusu.

Deniz'le geçen hafta telefonda görüştük fakat transferiyle ilgili konuşmadık. Kayserispor döneminde oğlum Arhan ile tanışmıştı, oğlum Arhan'ın Deniz'le abi-kardeş ilişkisi var. Arhan, Deniz'i çok seviyor ve kendisinin A Milli Takım ve kulüp maçlarını takip ediyor. Transfer konusunda görüşmemiz olmadı. Fakat Deniz'le Fatih Terim'in A Milli Takım'da çalışması Galatasaray için avantaj olacaktır.

DİPNOT: Ajansspor'un elde ettiği bilgiye göre; Deniz Türüç, Kayserispor'da yıllık 1 milyon 100 bin Euro kazanıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler