Deniz Undav, Stuttgart ile ilgili kararını verdi! Resmi açıklama...

İsa Kethüda
21.05.2024 - 18:43 | Son Güncellenme: 21.05.2024 - 18:54

Bundesliga takımlarından Stuttgart’ta forma giyen ve Almanya Milli Takımı'na kadar yükselen Türk asıllı Alman forvet Deniz Undav, geri dönmek istemiyor.

Deniz Undav, Stuttgart ile ilgili kararını verdi! Resmi açıklama...

AJANSSPOR-HABER

Almanya Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'ta kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Brighton & Hove Albion'da olan Deniz Undav, İngiliz kulübüne geri dönmek istemiyor.

Deniz Undav takımda kalmak istiyor

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’ya göre; Stuttgart’ta forma giyen Alman forvet Deniz Undav'ın takımda kalmak istediği belirtildi.

Wohlgemuth: "Deniz Undav bizimle kalmak istediğini açıkça ifade etti"

Stuttgart teknik direktörü Fabian Wohlgemuth, 27 yaşındaki forvet oyuncunun geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Wohlgemuth, "Deniz Undav bizimle kalmak istediğini açıkça ifade etti" dedi. 

"Brighton ile görüşmelere devam edeceğiz"

Fabian Wohlgemuth, Deniz Undav’dan memnun olduğunu dile getirdi. Açıklamalarına devam eden Wohlgemuth, "Elbette onun gibi bir kaliteli oyuncuyu kadromuzda tutmak istiyoruz. Bu nedenle Deniz Undav'ın kulübü Brighton ile görüşmelere devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Bu sezonki performansı

Deniz Undav, bu sezon Bundesliga ekibi ile çıktığı 33 maçta 19 gol ve 10 asistlik performans sergiledi.

Almanya'nın Euro 2024 aday kadrosunda yer aldı

Gösterdiği müthiş performansla takımının ligi ikinci sırada bitirmesine katkıda bulunan ve milli takım tercihini Türkiye'den yana değil de Almanya Milli Takımı'ndan yana kullanan başarılı futbolcu, Almanya'da düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Panzerler'in formasını giyecek.

Bilindiği üzere Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, geçtiğimiz günlerde açıkladığı Euro 2024 27 kişilik aday kadrosuna Deniz Undav'ı da dahil etmişti.

İlk milli maçına Fransa karşısında çıktı

27 yaşındaki futbolcu, Almanya Milli Takım ile ilk resmi maçına, 23.03.2024 tarihinde Fransa ile deplasmanda oynanan ve 2-0 kazandıkları dostluk karşılaşmasında çıkmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler